Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Mindervaliden vakantie Duitsland - geniet van een onbelemmerde vakantie

Duitsland ontdekken ondanks beperking

Het hebben van een lichamelijke beperking mag het hebben van een droomvakantie niet in de weg staan, en daarom zijn er tegenwoordig steeds meer vakantiehuizen die aangepast zijn voor de behoeften van fysiek beperkten en mindervaliden.
Dit kan inhouden dat de vakantiewoning gelijkvloers is, waardoor alles makkelijk te bereiken is, maar het kan ook zijn dat er in het huis een lift aanwezig is, waardoor de bovenverdieping en slaapkamer bereikt kan worden.
Duitsland is een van de landen waar u uitstekend op vakantie kunt gaan als u mindervalide bent, of mindervalide familieleden hebt. De verschillende attracties en bezienswaardigheden in het land zijn erg toegankelijk en vaak rolstoelvriendelijk.

Een droomvakantie bij de Oosterburen

Duitsland is erg prachtig, dat op vrijwel elk gebied veel te bieden heeft. Zo heeft Duitsland ongerepte natuur waar u kunt gaan wandelen, er zijn veel interessante steden die u die het bezoeken waard zijn, en wat dan de mogelijkheid geeft om de echte Duitse cultuur te proeven, of u kunt naar de Oostzee of Noordzee reizen en genieten van een heerlijke dag aan het strand.

Het voordeel van een vakantie in Duitsland is dat het binnen slechts een aantal uur rijden te bereiken is, waardoor u geen hele dag in de auto hoeft te zitten, maar u toch het idee heeft dat u in het buitenland op vakantie bent.

Er zijn in Duitsland verschillende steden die de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens een vakantie. Enkele van deze steden zijn Hamburg, Berlijn, München, Keulen en Bremen.
Tijdens een vakantie in een van deze steden heeft u de mogelijkheid om de bezienswaardigheden te bezoeken. Zo kunt u als u in Hamburg bent een dagje naar het miniatuur wonderland, het hagenbecks dierenpark, of een prachtige rondvaart maken door het havengebied en over de Alster.

Ook kunt u ervoor kiezen om een vakantie door te brengen in de prachtige natuur. Ook als u wilt wandelen in de natuur zijn er verschillende opties. Zo heeft u de mogelijkheid om een vakantie door te brengen aan de Oost- of Noordzee, waarbij u dan kunt genieten van een vakantie aan de zee.
Er zijn een aantal aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden die aan de Oostzee liggen, en in de natuur. Zo kunt u bijvoorbeeld een vakantie doorbrengen op het Eiland Usedom, waar u echt helemaal tot rust komt. Op dit eiland ligt een groot vakantiepark waarop zich enkele aangepaste huisjes bevinden.

Niet alleen aan de kust van de Oost- en Noordzee kunt u heerlijk tot rust komen, maar ook in andere gebieden staat de centraal natuur en kan er erg goed gewandeld worden, zoals in de Eifel of in de Harz. In deze gebieden liggen erg veel interessante en imposante kastelen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Vaak zitten er musea gevestigd in deze kastelen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!