Telefoon
-
gratis oproep
België

Unieke kastelen voor een bijzondere vakantie

Romantisch en historisch, of juist een tikkeltje mysterieus? Jullie vakantie wordt in elk geval heel bijzonder met een verblijf in een van onze unieke kastelen of prachtige burchten. Als een god in Frankrijk tussen de wijngaarden of bourgondisch in eigen land in een kasteel in Zuid-Limburg. Boek jullie verblijf in een van de vele kastelen in heel Europa.

Wie wil zich nu niet een koning voelen op vakantie? Of misschien liever een stoere ridder? Een vakantie in een machtig kasteel is voor iedereen bijzonder. De kinderen wanen zich in een sprookje, terwijl papa en mama ’s avonds tussen de eeuwenoude kasteelmuren die oude vertrouwede romantiek weer voelen.

Vakantie vieren in een kasteel of burcht kan op veel plekken in Europa, maar vooral in Frankrijk en Italië vind je hele bijzondere exemplaren. Het leuk aan een vakantie in een kasteel, is dat jullie indirect al cultuur snuiven. Een vleugje geschiedenis gemixt met prachtige uitzichten – wie zegt daar nou nee tegen?

Vakantie in een kasteel: ridderlijke activiteiten

Gaan jullie met een grote groep op vakantie? Een verblijf in een kasteel is dan een ideale keuze – van België tot Kroatië. Niet alleen hebben jullie hier veel ruimte in gerenoveerde ruimtes met prachtige hoge plafonds. In en rondom de meeste kastelen is vaak een hoop te doen. De meeste burchten en kastelen liggen weliswaar afgelegen – het is daardoor ook de ideale uitvalsbasis de natuur en de regio te ontdekken. Bovendien bieden sommige locaties mooie extra’s aan. Wat dachten jullie van boogschieten, paardrijden of een avondje in het kasteelrestaurant? Zulke extra’s vindt je terug in de beschrijving van jullie kasteel.

Vind de ideale accommodatie in een kasteel

Vind jullie ideale vakantieverblijf in een van de kastelen op onze website. Met onze filters stel je makkelijk het aantal personen in en vind je de ideale vakantiebestemming. Nog andere wensen? Bekijk dan al onze zoekmogelijkheden, bijvoorbeeld een tuin, kinderbed of wifi tussen de kasteelmuren. Natuurlijk staat ons serviceteam ook voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale kasteelaccommodatie in Europa.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe