Telefoon
-
gratis oproep
België

Vakantie op het water in een huisboot: vrijheid & comfort!

Huisboten zijn een bijzondere accommodatie voor de vakantie. Het is een vakantie die het water echt omarmd: waar anders voel je vrijheid, natuur en ontspanning als in je eigen stekje op het water? Bij CASAMUNDO omarmen we de trend in een huisboot vakantie te vieren en bieden dan ook een breed aanbod aan huisboten voor jouw volgende vakantie aan.

Voor Nederlanders is het vaak een tweede natuur: leven met water. Dus wanneer we de alledaagse beslommeringen achter ons willen laten roept het water ons des te meer. Aan zee, op een rivier of een meer: veel waterliefhebbers die eenmaal een huisboot hebben geboekt willen sindsdien niets anders meer. Gelukkig hebben we huisboten in alle soorten en maten, omdat elke vakantieganger anders is. Zo kan je kiezen voor luxe huisboten met grote ramen voor prachtig uitzicht over het water en met een moderne keuken, eigen steiger en barbecue.

Huisboten in Nederland of Duitsland: huisjes op het water

Natuurlijk zijn veel huisboten in Nederland te vinden, zo’n huisboot is dan ook een ideale accommodatie voor de volgende groepsvakantie. Maar ook voor gezinnen die niet te ver van huis op vakantie willen is een huisboot ideaal. Vanuit je slaapkamer spring je zo het water in op hete zomerdagen, of laat je hengel uit in het herfstzonnetje.

Je kent de klassieke huisboten waarschijnlijk wel: ze zien er meer uit als drijvende huisjes dan een boot. Ook voor een vakantie in Duitsland zijn veel van dit type huisboten te vinden. Vooral op de vele rivieren van Duitsland vind je zulke huisboten, denk aan de Rijn, de Moezel of de Elbe. Zo’n huisboot is daar een perfecte uitvalsbasis voor een mooie fietstocht of om de wijngebieden beter te leren kennen.

Zon & zee: boten in Zuid-Europa

Onze tip voor zonliefhebbers: bekijk de vakantieboten in Zuid-Europa. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie op een boot in Spanje of Italië? Zulke ‘huis’-boten zijn heel anders dan de meeste Nederlandse huisboten: vaak zijn dit echte zeil- of motorboten waarop je dus een echte maritieme vakantie doorbrengt. Je slaapt in de kiel, ontbijt op het dek en ontspant in de haven.

Leef als kapitein of beleef je eigen privé-cruiseschip: met een huisboot geniet je dichtbij de natuur maar wel in alle comfort. Kom je er toch nog niet helemaal uit welke huisboot de beste is voor jouw volgende vakantie? Of heb je advies nodig over de beste plek om een huisboot te huren? Neem dan contact op met ons serviceteam, zij staan klaar jou te helpen bij het boeken van de ideale huisbootvakantie.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe