Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreis Zwitserland

Verander zoekopdracht

Groepsreis Zwitserland

Zwitserland is een vakantieland, die uniek is in haar soort. Het is moeilijk iets te bedenken wat niet mogelijk is tijdens groepsreizen Zwitserland. Zowel in de zomer, als in de winter, kan er volop genoten worden in dit land, gelegen in centraal Europa. Het is met name het sterk afwisselende landschap van Zwitserland dat ervoor zorgt dat het land wel voldoet aan de meeste eisen van de toerist. Het Zwitserse Alpengebergte biedt een ruim scala aan mogelijkheden; van sportieve activiteiten als skiën en snowboarden in de winter tot mountainbiken en wandelen in de winter. Ook qua natuur en meren kunt u goed terecht in Zwitserland en de Zwitserse steden staan bol van de bezienswaardigheden die internationale waardering genieten. Alleen op reis gaan naar dit prachtland is al genieten, maar met een groep is dat des te meer het geval. Boek uw groepsonderkomen in Zwitserland voor uw komende groepsreis Zwitserland en geniet van al het moois dat het land te bieden heeft.

Groepsreizen Zwitserland – Gegarandeerd genieten

Als uw keuze inderdaad gevallen is op een groepsreis Zwitserland, komt u voor het volgende dilemma te staan: wat te doen? Wintersport is natuurlijk een activiteit die veelal in groepsverband ondernomen wordt. Er gaat niets boven samen de pistes van de Mattherhorn Zermatt of Les Quatre Vallées af te dalen. Na het skiën kan er genoten worden van een fondue of gourmet, want het Zwitserse aprés-skiën betekent vooral gezellig samen eten. U zult met uw groep ondervinden dat wintersport in Zwitserland op een heel andere manier beleeft wordt dan in buurland Oostenrijk. In de zomer zijn diezelfde bergen het toneel van schitterende uitgezette wandel en mountainbikeroutes die u met uw groep kunt ondernemen.

Op het gebied van natuur is Zwitserland ook zeker het overwegen waard voor uw groepsvakantie. Het Zwitsers nationaal park, met een oppervlakte van ruim 170 vierkante meter, is een ware belevenis met een ruime variatie aan flora en fauna. Maar waar Zwitserland met name om bekend staat zijn haar meren. Het Bodenmeer, het meer van Genève en het meer van Neuchâtel zullen onder uw groep hoogstwaarschijnlijk wel in de smaak vallen.

Tot slot, is een stedentocht ook zeker de moeite waard tijdens uw groepsreis Zwitserland. Bern is de hoofdstad van Zwitserland met een prachtig historisch centrum en een ruim assortiment aan kastelen en kerken. De grootste stad van het land is echter Zürich, een culturele stad die tevens bekend staat als feeststad. Basel, is de stad die zich op het drielandenpunt bevindt en een sterke mix van cultuur, geschiedenis en kunst kent en ook Genéve is een heus pareltje die er om smeekt om bezichtigd te worden.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe