Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreis Zweden

Verander zoekopdracht

Groepsreis Zweden

Zweden, het land van de ongerepte natuur, prachtige meren, strenge winters en stralende zomers. Een veelzijdig vakantieland met onbegrensde mogelijkheden zou een accurate beschrijving van Zweden kunnen zijn. Bovendien is de Zweedse gastvrijheid en cultuur een verademing voor menig toerist. Een groepsreis Zweden is optimaal genieten. Een stedentrip behoort zeker tot de mogelijkheden, maar u kunt het met de groep ook ‘op zn Zweeds’ doen en de natuur in trekken om te genieten van de prachtige bossen en verfrissende meren. Daarnaast, kan er in de winter ook aan wintersport gedaan worden in Zweden. Kortom, genoeg te doen en te zien, boek dus snel een groepshuis Zweden met uw vakantiegroep en ondervind zelf hoe lekker het vertoeven is in Zweden.

Groepsreizen Zweden- Van alles te beleven

Het feit dat Zweden elf keer zo groot als Nederland is, maar toch 7 miljoen minder mensen huisvest is veelzeggend. Natuurschoon voert de boventoon in Zweden, wat gezien kan worden in de vele nationale parken die het land rijk is. Nationaal park Abisko en nationaal park Sarek zijn twee voorbeelden van nationale parken die Noordelijk gelegen zijn en waar u als groep met name genieten kan van schitterende rotstoppen en stromende rivieren. Zuidelijker vindt u meerdere bossen en moeraslanden, terwijl u aan de west en oostkant de zee kunt bezoeken en op eilandentocht kunt gaan. U kunt gaan en staan waar u wilt, vanwege het alllemansrecht, wat inhoudt dat u de vrije natuur overal kunt bezoeken zo lang u het milieu respecteerd. In de winter kan er in Zweden ook aan wintersport gedaan worden. Met name in de gebieden Åre, Idre en Fredriksberg vindt u een hoop pistes van hoge kwaliteit.

Ook de steden Zweden zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken tijdens uw groepsreis Zweden. Hoofdstad Stockholm moet natuurlijk bovenaan elk lijst prijken. Deze stad heeft naast een aantal aantrekkelijke bezienswaardigheden, zoals het stadhuis en het Vasamuseum, ook een bruisend karakter met gezellige winkelstraatjes en een gezellig nachtleven. Havenstad Gothenburg, de op één na grootste stad van Zweden, is minder toeristisch en staat vooral bekend als havenstad, terwijl men in Malmö een voormalig Deense stad vindt.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe