Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreis Verenigde Staten

Verander zoekopdracht

Groepsreis Verenigde Staten

Bij het noemen van de Verenigde Staten begint menig mens al te glunderen, want waar ter wereld vind je zo veel pracht en praal binnen de dezelfde landsgrenzen? Een groepsreis Verenigde Staten zal een ervaring opleveren, die u waarschijnlijk nooit meer vergeten zult. Zijn het niet de immense steden, de soms woeste en dan weer zachtere natuur, dan zijn het wel de droomachtige stranden die uw hartje veroveren tijdens uw reis. Er zijn niet genoeg superlatieven om dit fantastische land te beschrijven, u moet het gewoon eens een keer zelf gezien hebben. Boek daarom snel uw groepsreizen Verenigde Staten via Casamundo.

Groepsreis Verenigde Staten – Dromen worden werkelijkheid

The American dream, komt ook voor u in vervulling met een groepsreis Verenigde Staten. New York, wordt door velen beschouwt als de hoofdstad van de Verenigde Staten, alhoewel dat Washington is, is New York wel de grootste en meest bekende stad van de Verenigde Staten. Bezienswaardigheden als het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en Wall Street behoeven verder geen uitleg, net als de vele bijzondere parken die de stad rijk is, zoals Central en Bronx Park. Los Angeles, is de tweede stad van de Verenigde Staten, en is ook meer dan geschikt voor uw groepsreizen Verenigde Staten. Hier kunt u genieten van het heerlijke mediterrane klimaat aan de schitterende stranden als Venice Beach en Santa Monica. Bovendien kunt u hier Hollywood bezoeken. En wat te denken van de entertainstad Las Vegas. Met een overschot aan casino’s en clubs is dit de ideale locatie om even lekker alles te laten gaan en eenvoudigweg te genieten. Maar er is nog veel meer, steden als San Francisco, Miami en Chicago zijn ook zeker leuk om te overwegen voor tijdens uw groepsreis Verenigde Staten.

Op het gebied van natuur is de keuze die u in de Verenigde Staten heeft erg ruim. Het is het enige land ter wereld dat over alle klimaatzones beschikt. De Grand Canyon in Arizona, een van de meest bijzondere natuurwonderen ter wereld, is natuurlijk een absolute must. Hetzelfde kan eigenlijk gezegd worden over de Rocky Mountains en Niagara Falls, kenmerkende voorbeelden van Amerikaans natuurschoon. Bezoek ook het Yellowstone National Park, het eerste nationale park ooit, gelegen in Wyoming of de Everglades in Florida. Tot slot, kunt u ook nog genieten van de schitterende rivieren in de Verenigde Staten, zoals de Mississippi en de Missouri.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe