Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreis Barcelona

Verander zoekopdracht

Groepsreis Barcelona

Barcelona, een stad die net als steden als Berlijn, Londen en Parijs, hoog prijkt op de meeste verlanglijstjes. Waarom dan niet de krachten bundelen en samen van deze heerlijke stad genieten met een groepsreis Barcelona. Een trip door Barcelona zal u bijblijven als geen andere vakantie dat ooit gedaan heeft. Alleen al het feit dat er maar liefst negen werken in Barcelona door UNESCO op de werelderfgoedlijst geplaatst zijn, is al reden genoeg om naar Barcelona te komen. Maar deze wereldstad, met 5 miljoen inwoners na Madrid de grootste stad van Spanje, heeft daarnaast nog vele andere bezienswaardigheden die weliswaar niet op de lijst staan maar daarom niet minder de moeite waard zijn. Het moge dus duidelijk zijn wat de bestemming wordt voor uw volgende groepsreis: groepsreizen Barcelona.

Groepsreizen Barcelona – Gaudi’s stad

Van de negen bouwwerken in Barcelona die op de lijst van UNESCO prijken, zijn er zeven ontworpen door de Catalaanse architect Antoni Gaudí. De Sagrada Familia zal velen wel bekend in de oren klinken als het meest bekende nog niet voltooide werk. Hoewel de bouw van deze kerk al in 1882 begon, is het nog altijd wachten totdat het volledig voltooid is. Twee andere bekende werken van diezelfde Gaudí zijn Casa Batlló, een bijzonder ontworpen landhuis, en Park Güell, een stadspark dat helemaal vol staat met decoraties van Gaudí. Voetbalfans kunnen natuurlijk niet zo maar voorbij gaan aan het Camp Nou stadion, waar de plaatselijke voetbalclub, FC Barcelona, zijn thuiswedstrijden afwerkt. En ook de vele musea, waaronder het Picasso en het Gaudí museum zullen een uitstekende aanvulling vormen op een hoe dan ook geslaagde groepsreis Barcelona.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe