Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreis Spanje

Verander zoekopdracht

Groepsreis Spanje

De charme van Spanje als vakantieland verleidt ieder jaar weer vele Nederlandse toeristen om de tocht naar het Zuid-Europese land te ondernemen. Het lekkere klimaat en de heerlijke zandstranden maken een ontspannende vakantie een reële  mogelijkheid tijdens uw groepsreis in Spanje. Daar bovenop komt nog, dat ook de Spaanse steden het bekijken meer dan waard zijn, met hun overschot aan culturele hoogtepunten en als klap op de vuurpijl vindt u met uw groep in dit land ook het nodige aan natuurparken. Twijfel is dus niet langer nodig, groepsreizen in Spanje zullen u en uw vakantiegroep op alle fronten tevreden stemmen.

Groepsreis Spanje – Variatie te over

Wat te doen, wat te bekijken? Er zijn verschillende opties om uw groepsreis in Spanje op te vullen. Zo kunt u een stedentrip ondernemen waarbij Barcelona en hoofdstad Madrid met kop en schouders boven de andere steden uitsteken. Met maar liefst zeven monumenten die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, hoeft u in Barcelona niet goed te zoeken om mooie bezienswaardigheden te vinden. Deze stad alleen is eigenlijk al wel genoeg voor een hele groepsreis. Maar ook in Madrid is er, met onder andere het Koninklijke paleis, de Puerta del sol en de Las Ventas arena, ook meer dan genoeg te zien. Maar dat betekent zeker niet dat steden als Malaga, Sevilla en Valencia niet de moeite waard zijn.

De Spaanse kust is ook befaamd vanwege haar grote toestroom van toeristen van uit heel Europa. Het is er altijd heerlijk vertoeven aan de schitterende zandstranden van bijvoorbeeld de Costa Brava en de Costa del Sol. Deze gebieden zijn ook vooral populair onder jongeren omdat ze naast de heerlijke stranden ook over een bruisend nachtleven beschikken. En wat dan te denken van de eilanden die Spanje rijk is? Naast het vakantieparadijs Mallorca kunt u er ook nog voor kiezen om met uw groepsreis in Spanje naar de Canarische Eilanden te gaan. Zon, zee, strand en gezelligheid staan ook op deze eilanden centraal. Bovendien zijn er op de Canarische Eilanden ook nog het nodige aan prachtige nationale parken te vinden.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe