Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO

Accommodaties

Vakantiewoningen vergelijken en boeken

Veilig boeken

Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie

Beste prijs garantie

Uitstekend

Uitstekend advies

Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid

Uitstekende klanttevredenheid

Groepsreis Noorwegen

Groepsreizen Noorwegen – Natuurschoon te over

De ongerepte natuur, de prachtige steden en de mooie diepe Fjorden van Noorwegen zullen uw groepsreis Noorwegen tot een waar genoegen maken. U zult weinig landen in Europa vinden die zo bijzonder zijn als Noorwegen. Het land heeft een zeer bijzonder klimaat; in het hoge noorden zal de zon in de zomer niet ondergaan en tijdens winter komt de zon niet of nauwelijks meer op. Tijdens uw groepvakantie door Noorwegen zult u bovendien een hele rits aan schitterende bezienswaardigheden tegenkomen die door UNESCO beschermd worden. Daar boven op, komt nog de fantastische natuur die zich uitstekend leent voor lekkere fiets of wandeltochten en uw longen volledig zullen verschonen. Haal dus snel uw vakantiegroep bij elkaar en boek een groepshuis Noorwegen via Casamundo.

Groepsreis Noorwegen – Land vol verassingen

Zoveel te zien, zoveel te doen. Er is haast geen beginnen aan. De Fjorden, zijn in ieder geval een absolute must tijdens uw reis door Noorwegen, als zijnde kenmerkend voor het land. De Geirangerfjord is de bekendste fjord van Noorwegen die bovendien, samen met de Nærøfjord, door UNESCO op de lijst met werelderfgoed geplaatst is. De steile wanden, schitterende watervallen en uitzichtspunten die deze fjord te bieden heeft, zullen u en uw groep versteld doen staan. In de buurt van deze fjord vindt u de Trollstigen, een kronkelende bergweg die van Åndalsnes naar Geiranger loopt. Deze bergweg, leidt u langs verschillende mooie watervallen en uitzichtpunten op de top van hoge steile hellingen. De woeste, maar tevens ook rustgevende natuur van Noorwegen zal u allen nog lang bij blijven.

Uw groepsreis Noorwegen is echter niet compleet, als u de Noorse steden niet bij langs bent geweest. Hoofdstad Oslo ligt direct aan een fjord en staat bovendien bol van de interessante werken zoals het beeldpark Vigelandsparken en de skischans van Holmenkollen. Bergen, is de op één na grootste stad van het land en staat vooral bekend om haar door UNESCO beschermde Hanze kade Bryggen. Trondheim, de stad van de technologie met een rijke historie, is ook zeker de moeite waard. En ook Tromsø is, als zijnde een gezellige door fjorden omsloten stadje, is zeker een aanrader.

Tot slot, zijn er nog een aantal andere monumenten in Noorwegen verborgen, die tevens op de lijst van werelderfgoed staan. De staafkerk van Urnes, de rotstekeningen van Alta en de Vega eilanden zullen uw groepsreis door Noorwegen helemaal af maken.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!