Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsaccommodaties in Utrecht: groen en goed bereikbaar

Verander zoekopdracht

Groepsaccommodaties in Utrecht: groen en goed bereikbaar

Lekker op vakantie gaan in eigen land is natuurlijk veel gezelliger met een leuke groep. Dat vraagt natuurlijk om een ruime groepsaccommodatie in Utrecht zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Of dat nu een luxe vakantiehuis met zwembad of juist een vakantieboerderij in de natuur.

Samen met uw familie, vrienden, buren of vereniging: Utrecht is een van de leukste provincies om op groepsreis te gaan. Genoeg bezienswaardigheden, natuur en cultuur in deze regio. Voordat u gaat boeken, helpen we u natuurlijk graag zodat u de locatie en accommodatie vindt die past bij uw groepsreis.

Vakantiehuis in de natuur

Voor een echt groene groepsreis huurt u een groepsaccommodatie op de Utrechtse Heuvelrug in Utrecht. Het nationale park Utrechtse Heuvelrug is de ideale omgeving voor stevige groepswandelingen of fietstoeren.

Midden op de Utrechtse Heuvelrug kunt u in alle rust genieten in de bossen bij uw groepsaccommodatie of groepsverblijf. Bijvoobeeld bij Doorn, Baarn of  ten zuiden van Amersfoort. Midden in het groen ligt Austerlitz, ten Zuiden van Amersfoort. Populaire bezienswaardigheid hier: de Austerlitz Pyramide bezoeken. Een piramide van zand, gebouwd door soldaten ten tijde van Napoleon in 1804.

Groepsaccommodaties aan het water

In het noorden van Utrecht is het heerlijk vakantie vieren in een van onze groepsaccommodaties bij de Loosdrechtse Plassen. De Loosdrechtse Plassen bieden vakantiegangers tal van mogelijkheden aan op gebied van watersport. Hier kan u roeien, zwemmen, waterfietsen, surfen, vissen en nog meer.

Ook in de omgeving van het Eemmeer in het Noorden van Utrecht vindt u mooie groepsaccommodaties aan het water. Met een grote accommodatie aan het water in de buurt van Bunschoten huurt u een boot voor een fijn dagje op het water.

Voor een frisse duik kunt u natuurlijk ook een groepsaccommodatie met zwembad boeken!

De stad Utrecht: centraal en cultureel

Of u nu aan het Eemmeer een groepsverblijf boekt of in het uiterste Oosten van Utrecht een groepsaccommodatie huurt, de stad Utrecht is een leuk dagje uit. Utrecht wordt ook wel de ‘Domstad’ van Nederland genoemd. Dat komt door de nummer één bezienswaardigheid: de Domtoren.
Deze 112 meter hoge toren geldt als de trekpleister en wordt door vele duizenden toeristen jaarlijks bezichtigd. De Dom is een protestantse kerk en is de hoogste kerk van Nederland.

Verder heeft Utrecht een prachtig historisch centrum. Perfect voor een middag lekker slenteren, monumenten bewonderen en in de gezellige straten winkelen. Meer dan genoeg musea, restaurants en oude kerken.

Dagje weg met uw groep

Wanneer u met een kinderen op schoolkamp bent, is een bezoek aan het Centraal Museum Utrecht leuk en leerzaam. Dat is trouwens ook het oudste museum van Nederland, het bestaat sinds 1838. Met een verblijf op een vakantieboerderij kunnen de kids zich aan het eind van de dag lekker uitleven op het groene terrein.

Voor een dagje in de stad, is een groepsaccommodatie in Provincie Utrecht een ideale uitvalsbasis. U staat bijvoorbeeld zo in Amersfoort of Nieuwegein. Met de trein bent u overigens ook binnen een half uurtje in mediastad Hilversum of het Brabantse ’s-Hertogenbosch.

De bereikbare en centraal gelegen provincie

Bijkomend voordeel: de provincie is centraal gelegen in Nederland. Ook wanneer u met een groep vrienden uit alle hoeken van het land op vakantie wilt gaan, is de accommodatie vanuit elke hoek van het land goed te bereiken. Over alle mogelijkheden voor groepsvakanties in Utrecht, informeert ons serviceteam u natuurlijk graag. Neem telefonisch contact met hen op, of bekijk op uw gemak uw favoriete vakantiewoningen in ons aanbod.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe