Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Do: 09:00 - 18:00

Vri: 09:00 - 17:30

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Groepsaccommodaties in Terschelling - tussen water en natuur

Terschelling: groepsreis naar het Friesche Waddeneiland

Samen naar Terschelling, dat betekent een heerlijke vakantie aan de zee en een goede kans met een grote groep op vakantie te gaan. Met de passende groepsverblijf leren jullie elkaar beter kennen terwijl er ook genoeg ruimte is voor ontspanning. Met wie en waar, dat bepaalt u natuurlijk zelf. Maar voor een ideale vakantie in een groepsaccommodatie in Terschelling, hebben wij wel een paar aanzetjes voor u.

Groepsvakantie in Boerderij op TerschellingDirect vakantiegevoel op de veerpont

Wanneer de veerpont Terschelling nadert vanuit Harlingen is uw reisgezelschap al helemaal in vakantiestemming: wind in de haren en een prachtig uitzicht op de Waddenzee. U komt aan in de haven van West-Terschelling. Huurt u een groepsaccommodatie in dit dorp, hoeft u niet meer ver te reizen naar uw groepsverblijf.

Het dorp is gezellig en er is genoeg te zien. Ook wanneer u geen groepsaccommodatie in West-Terschelling heeft, loop zeker ook langs de Brandaris. Deze in het oog springende vuurtoren op het Waddeneiland is de oudste van Nederland. Bovendien ligt hier het Westerse bos, een natuurgebied dat perfect is voor een middagje fietsen of wandelen.

Verblijf aan de Hoofdweg

Het is toegestaan een auto mee te nemen naar uw groepsaccommdatie in Terschelling. Na aankomst rijdt u dan met de groep over De Hoofdweg die naar alle andere dorpjes op Terschelling die oostelijk van West-Terschelling liggen.

Midsland ligt centraal op het bewoonde deel van Terschelling. Huurt u een groepsaccommodatie in of rond Midsland, dan verblijft u in het tweede grootste dorp op Terschelling. Hier is het in de zomer gezellig druk en met het hele reisgezelschap kunt u hier dus goed keuvelen.

Tussen Lies en Oosterend ligt het gezellige dorpje Hoorn. Natuurlijk vindt u in Hoorn vindt u ook groepsaccommodaties, waar genoeg ruimte is voor allemaal. Zodat u de vrijheid van het eiland ook in uw accommodatie voelt.

Strijk samen neer op het terras van een strandpaviljoen. Maar u kunt ook iets drinken op het terras van uw eigen luxe groepsaccommodatie, midden in de natuur.

vakantiehuizen in TerschellingIn het Oosten van het Waddeneiland

Aan het einde van de Hoofdweg ligt Oosterend, het meest oostelijk gelegen dorp op Terschelling. Het dorpje is een klein – bestaat uit maar één straat – en ligt aan de rand van de natuur. Perfect wanneer u tijdens uw groepsvakantie de rust op wilt zoeken. 

Oosterend grenst aan natuurreservaat de Boschplaat. Hier vindt u duinen, zandvlaktes en bossen. Let wel op, sommige delen van dit park zijn in de zomer tussen maar en augustus gesloten.

U wordt omringd door zee en strand, heerlijk ongedwongen. Vrij voelt u zich ook met een ruim vakantiehuis waarin iedereen zich thuis voelt. Wilt u graag het natuurlijke Terschellingse gevoel in uw groepsaccommodatie? Geen probleem, daarvoor huurt u een boerderij of hoeve.

Samen Terschelling ontdekken

Op Terschelling vervelen jullie je niet. Een lange wandeling of een fietstocht, daarvoor zitten groepen goed op Terschelling. Neem uw eigen fiets mee of huur ter plaatse fietsen voor iedereen: uitgestippelde fietstochten zijn er genoeg. Behalve fietsen en wandelen valt er op Terschelling veel meer te ondernemen. Het Waddeneiland mag dan 674 vierkante kilometer groot zijn, aan entertainment geen gebrek. Van bowlen, surfen, zwemmen, fitnessen, biljarten tot huifkartochten en golven. Tijdens uw bedrijfsuitje, vakantie met vrienden, schoolreis of familievakantie hoeft u hier zeker niet met uw duimen te zitten draaien.

Een dagtrip naar een van de andere Waddeneilanden is ook heel leuk, bijvoorbeeld naar buureiland Ameland of Vlieland. En wat dacht u van heerlijk ontspannen in de groepsaccommodatie op Terschelling? In de zomer kan er gezellig met zijn allen in de tuin gebarbecued worden of verzamel u voor de open haard.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!