Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsaccommodaties in en bij Amsterdam: groepsvakantie in onze hoofdstad

Verander zoekopdracht

Groepsaccommodaties in en bij Amsterdam: groepsvakantie in onze hoofdstad

Vrijgezellenfeest, stedentripje, museumuitje of winkelweekend? Dan zoekt u vast een ruime groepsaccommodatie in Amsterdam. Eigenlijk heeft u voor een groepsuitje naar Amsterdam helemaal geen dringende reden nodig – alleen tijd en een ruime groepsaccommodatie in de buurt van de hoofdstad. Bij dat laatste helpen we u natuurlijk graag.

Waarheen in deze wereldstad

Weg met meerdere families, de vereniging, of club en u zoekt daarvoor een ruime groepsaccommodatie? Op het eerste gezicht lastig in onze drukke hoofdstad. Deze wereldstad wordt elk jaar door miljoenen toeristen bezocht, omdat de stad een belevenis is ook voor uw vakantie.

Buiten het centrum liggen leuke stadsdelen voor een stadswandeling of natuurlijk als locatie voor uw groepshuis. Amsterdam-Noord ligt ten noorden van ’t IJ: groen, modern en vol verassingen.

Ook met een groepsaccommodatie in Amsterdam-West is een hoop te ontdekken. Oud-West ligt ten noorden van het Vondelpark en staat bekend om de gezellige Foodhallen, en cafés.

Uw groepsaccommodatie vlakbij Amsterdam

Het openbaar vervoer in Nederland en in Amsterdam is uitstekend. Daarom hoeft u niet in het centrum te zitten om toch snel alle wijken te bereiken. En 

Dat betekent natuurlijk niet dat er geen groepsaccommodaties in de omgeving van Amsterdam te vinden is. Met een groepsaccommodatie in Noord-Holland bent u zo in Amsterdam. Genoeg mogelijkheden om te overnachten in een statig herenpand, aan het water of op een vakantiepark.

Voor grote groepen zijn er genoeg groepsverblijven of villa’s te vinden in regio Amsterdam. Zoekt u naar groepsaccommodatie vlakbij Amsterdam, dan zou u eens naar groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Amstelveen of Zaandam kunnen kijken. Ideaal wanneer u alleen een dag of twee in Amsterdam wilt doorbrengen.

Ook verderop in Noord-Holland is de reistijd naar Amsterdam kort. Voor een gecombineerde vakantie van stedentrip en strandvakantie, boekt u groepsaccommodaties in Bloemendaal of Haarlem.

Cultuur- en winkelideeën voor groepen

Proef de sfeer van deze wereldstad tijdens een gezamenlijke stadswandeling. Amsterdam staat bekend om zijn bijzondere aanbod culturele bezienswaardigheden. Een groepsaccommodatie rondom Amsterdam is daarom perfect om de binnenstad te ontdekken. 

Een bezoek aan het Anne Frankhuis en Het Rijksmuseum zijn hoogtepunten. Let wel op dat alle toeristen daar zo over denken. Vooral met een flinke groep is het vervelend door lange wachtrijen verrast te worden. Het makkelijkste boekt u vooraf online tickets, zo staat u niet onnodig lang in de rij. Bovendien zijn er soms speciale groepskortingen.

Amsterdam is een shopparadijs. Als u wilt winkelen met de groep kunt u door de grootste winkelstraat van Amsterdam lopen: de Kalverstraat. Slenter met zijn allen over een van de vele gezellige Amsterdamse Markten, bijvoorbeeld de Albert Cuypmarkt, het Waterlooplein of de Dappermarkt.

Het gemak van een groepsaccommodatie bij de stad

Natuurlijk hoeft u niet snel iets te eten in het centrum, of op een bomvol terras te zoeken naar een plekje waar jullie allemaal samen kunnen zitten. In plaats daarvan strijkt iedereen lekker neer op het terras van jullie groepsaccommodatie. En afhankelijk van uw groepsaccommodatie heeft u daar ook nog eens een fijne tuin, barbecue en hopelijk goed weer bij!

Overnacht u allemaal samen in een ruime groepsaccommodatie, kunt u alle tijd met elkaar doorbrengen zonder te dicht op elkaar te zitten. In de woonkeuken of woonkamer komt u namelijk gezellig samen. Maar voor wie zich even terug wil trekken, zijn er genoeg slaapkamers in het groepsverblijf. Zoals de Amsterdammers het ook doen: leef samen in deze metropool zonder op elkaars tenen te gaan staan.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe