Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsaccommodaties in gezellig Brabant

Verander zoekopdracht

Groepsaccommodaties in gezellig Brabant

U bent op zoek naar een gevarieerde omgeving voor uw groepsreis, maar u weet nog niet waarheen? Met familie, vrienden of vereniging zit u goed op groepsaccommodatie in Noord-Brabant. In deze provincie in het Zuiden van Nederland kunt u namelijk net zo goed de natuur en het boerenleven ervaren als cultuur snuiven en goed eten in leuke steden.

De Brabanders genieten namelijk van het leven: een lekker biertje in de buitenlucht en heerlijk eten. Deze bourgondische sfeer slaat meteen over op uw reisgezelschap en dat betekent een ontspannen en gezellige vakantie! Alleen al daarom is het een goede keuze een vakantiehuis of groepsaccommodatie in Brabant te huren. Waarheen precies en wat u in vanuit uw groepsaccommodatie in Brabant kunt doen, daarmee helpen we u graag op weg.

Smullen in de Brabantse steden

Alleen al voor de verschillende Brabantse lekkernijen zijn uitstapjes naar de verschillende Brabantse steden een aanrader. Gelukkig zijn alle steden met de auto of de fiets vanuit een van onze groepsaccommodaties in Noord-Brabant ook goed te bereiken.

Zoetekauwen in Brabant brengen een bezoek aan 's Hertogenbosch. Natuurlijk staat Den Bosch bekend om de historische binnenstad door het Middeleeuwse stadscentrum en de Sint Jan kathedraal. Maar uw bezoek is niet compleet zonder de typische Bossche Bol geprobeerd te hebben: een met slagroom gevulde grote soes met chocolade-glazuur.

Hartig eten gaat natuurlijk ook, het Brabantse worstenbroodje is niet voor niets immatrieel cultuurerfgoed! Wanneer u lekker heeft gewinkeld in het stadscentrum van Breda, laadt u weer helemaal op bij een lekker worstenbroodje. Of haal ze vers van de bakker in de buurt van uw groepsaccommodatie.

Van uw vakantiehuis zo de stad of natuur in

Viert u vakantie in een groepsaccommadie nabij Tilburg? Huur dan fietsen en ga naar het Trappistenklooster in Berkel-Enschot. Niet alleen voor een mooi tochtje door de natuur, maar ook om beloond te worden met een ambachtelijk glas La Trappe Trapisten bier in de zon op het terras.

In de natuur slapen maar toch steden bezoeken, kan natuurlijk ook. De Meierij is dan de beste oplossing: het groene gebied tussen Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Zoek bijvoorbeeld naar groepsaccommodaties in Veghel als goede uitvalsbasis in hartje Brabant.

Genieten met de kinderen

Gaat u met een groep met kinderen op vakantie? Dan zijn er in Brabant veel attractieparken die niet alleen voor de kleintjes leuk zijn en met een groepsaccommodatie in de buurt kunnen files uw dagje pretpark niet verpesten!

Voor een leuke dag in attractiepark de Efteling, zoekt u naar groepsaccommodaties in de buurt van Kaatsheuvel. Wanneer u een accommodatie bij Hilvarenbeek huurt, kunt u hier rustig door de weilanden fietsen en bent u zo bij het populaire safaripark De Beekse Bergen.

Het bourgondische boerenleven

Noord-Brabant kent een schitterend natuurlandschap om doorheen te lopen of fietsen. Ga mountainbiken, wielrennen of wandelen over de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Huurt u een groepsaccommodatie bij Oosterhout in de buurt, ga dan varen door de Bieschbos.

Het leven op het Brabantste platteland beleeft u natuurlijk pas echt wanneer u op een passende accommodatie verblijft. Huur bijvoorbeeld een authentieke vakantieboerderij in Brabant of ga voor een groepsaccommodatie op een groen vakantiepark. Dat kan bijvoorbeeld in Oirschot of Eersel in het Zuid-Oosten van Brabant, middenin de bosrijke Brabantse Kempen. 

Chique of eenvoudig: uw vakantie

Het is natuurlijk fijn tijdens de vakantie veel tijd met elkaar door te brengen, maar met een ruime groepsaccommodatie heeft iedereen nog altijd de ruimte bij te komen in zijn eigen slaapkamer. Zo loopt u elkaar niet voor de voeten en is uw verblijf in het vakantiehuis ook echt ontspannen.

Het voordeel van zo'n groot vakantiehuis is trouwens ook dat u kunt eten wat en wanneer u wilt: lekker chique uit eten of met zijn allen barbecuen op de barbecue van de groepsaccommodatie. Bovendien maakt u de groepsvakantie zo luxe als u zelf wilt: in ons aanbod vindt u bijvoorbeeld groepsaccommodaties en ruime groepsverblijven met zwembad of sauna.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe