Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Groepsaccommodaties in Maastricht: gezellige stad voor jullie gezellig groep

Moderne en middeleeuwse groepsvakantie: groepsaccommodaties in Maastricht

In een van de ruime vakantiehuizen of groepsaccommodaties in of rond Maastricht, kunt u de prachtige omgeving en historische stad leren kennen. Maastricht is een van de mooiste en gezelligste steden van Nederland en een stad waar zeker u een keer een paar dagen doorgebracht moet hebben.

Natuurlijk is het niet alleen veel gezelliger met een groep op vakantie te gaan in het zuiden van Limburg, met een groepsaccommodatie deelt u ook nog de kosten. Zo heeft u alle tijd voor elkaar en blijft er meer budget over voor gezellige dingen!

Samen bekijken in MaastrichtGroepsreis naar Maastricht

Tijdens een stadswandeling komen jullie langs alle bijzondere plekken in de stad. Bijvoorbeeld langs de Helpoort en stadsmuren die gebouwd zijn in de Middeleeuwen, het oude gemeentehuis en de Romeinse Sint Servaasbrug.

Met de groep bezoekt u het Natuur Historisch museum of voor kunstliefhebbers, het Bonnefantenmuseum. De bekendste boekhandel van Maastricht zit in een 800 jaar oude, gerenoveerde kerk. Dit is een van de mooiste boekenwinkels ter wereld en zeker een bezienswaardigheid, ook wanneer u niet met de boekenclub op groepsvakantie bent.

Hart van Maastricht: Het Vrijthof

Een van de bekendste pleinen is het Vrijthof. Perfect om met de groep lekker een terrasje te pikken en te genieten van het mooie weer. In het centrum kunt u perfect een dagje shopppen. ‘s Avonds eet u in alle rust samen in uw groepsaccommodatie, of u geniet van het goede leven in een van de vele restaurants.

Een groepsaccommodatie in Maastricht in de winter heeft iets betoverends. Midden op het Vrijthof is dan een kerstmarkt met gemoedelijke kraampjes, lekkere glühwein, een schaatsbaan en een groot reuzenrad.

Natuurlijk zijn groepsaccommodaties in Maastricht perfect om het Limburgse carnaval te vieren: Vastelaovend. Met een groep feestvierders gaat u verkleed en geschminkt de stad in waar de sfeer nog beter is dan normaal.

Bourgondisch, historisch en gezellig

U hoeft met een van onze groepsaccommodaties bij Maastricht helemaal niet op zoek naar geschiedenis en cultuur. U loopt er vanzelf langs, ook wanneer u alleen maar op een terrasje gaat zitten. De Maastrichtse levensstijl past daar precies bij: gericht op goed eten en drinken en gezellig samenzijn.Groepsvakantie Maastricht vrouwen

Dat historische en bourgondische gevoel heeft u ook wanneer u een in Zuid-Limburg verblijft, bijvoorbeeld in of Margraten. Een gerestaureerde groepsaccommodatie bij Maastricht of in een gerenoveerde hoeve in Zuid-Limburg. Natuurlijk voorzien van alle moderne gemakken.

Een groep stadliefhebbers willen natuurlijk lekker centraal overnachten. Daarvoor huurt u dan een van de ruime appartementen in het centrum van Maastricht.

Heeft u liever een luxe en exclusieve groepsaccommodatie in Limburg, dan zou u een accommodatie op een vakantiepark kunnen huren in de omgeving of een van de buitengewone villa’s in de buurt van Maastricht. U kiest natuurlijk wat u wilt: een sauna, zwembad of tuin.

Vanuit uw groepsaccommodatie maakt u makkelijk een tripje naar België of een van de steden in het nabijgelegen Noordrijn Westfalen in Duitsland.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!