Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Groepsaccommodaties in de omgeving van Nijmegen

Ruimte voor iedereen tijdens jullie Nijmeegse groepsvakantie

U wilt een paar dagen weg met de familie, uw vrienden of bent van plan met een groep de Nijmeegse Vierdaagse te gaan lopen? Dan zit u goed in een groepsaccommodatie bij Nijmegen. De stad in Gelderland is een van de oudste steden van Nederland en dit kunt u terugzien aan de vele oude gebouwen en kerken. Maar ook een gezellige studentenstad, waar van alles te doen is. 

Wij geven u natuurlijk graag nog een paar extra redenen een groepsaccommodatie in Nijmegen te huren!

Samen de stad ontdekken

Met een van onze groepsaccommodaties kunt u veel bezienswaardigheden bezichten. De Botanische Tuin Hortus Arcadië, het Stadhuis, het Kronenburgerpark, de St. Stevenskerk, stadsbrouwerij De Hemel en de St. Stevenstoren zijn allemaal prachtig om te zien. Liefhebbers van musea zijn in Nijmegen helemaal op de juiste plek. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Natuurmuseum en daarna een bezoek aan het museum Het Valkhof. 

In het centrum van Nijmegen liggen veel restaurants waar groepen een lekker hapje kunnen eten. ’s Avonds heeft u in Nijmegen de keuze uit allerlei leuke bezigheden. Gezellig op een terrasje zitten, uitgaan in een bar of discotheek of bezoek een bioscoop of theatervoorstelling. Met een groepsaccommodatie in of vlakbij Nijmegen allemaal mogelijk, en u bent ook zo weer in uw vakantiehuis. 

Groepsvakantie in Nijmegen

Sportieve vakantie in Nijmegen

Genoeg redenen om een weekend naar Nijmegen te gaan voor sportieve vriendengroepen of collega's. Het meest bekend is natuurlijk de Nijmeegse Vierdaagse, het grootste wandelevenement van Nederland. Met een groepsaccommodaties in de buurt van Nijmegen bent u zeker op tijd voor uw start 's ochtends en kunt u echt uitrusten nadat u over de finishlijn komt.

Hardloopgroepen huren een groepsaccommodatie in Nijmegen om mee te doen aan de Marikenloop, de Stevensloop of de Zevenheuvelenloop. De rest van het weekend kunt u voldaan nakletsen over uw prestaties bij een koud glas of gezellige barbecue in uw vakantiehuis nabij Nijmegen. 

Vakantie voor groepen Gelderland de VeluweGroepsaccommodaties nabij Nijmegen

Nijmegen beschikt verder over een prachtige omgeving die u met de groep ontdekken kan. Huur met zijn allen een fiets en ontdek deze prachtige omgeving. Uitstapjes naar Arnhem en de Veluwe lonen zich ook. Arnhem is een geweldige stad en ligt slechts 15 kilometer van Nijmegen verwijderd. 

In de groene omgeving van Nijmegen ligt Groesbeek met mooie groepsaccommodaties. Gezellig met zijn allen barbecuen, om tafel zitten en genieten van het mooie weer zijn maar enkele voorbeelden. In Groesbeek vindt u bijvoorbeeld groepshuizen op een vakantiepark, huurt u een vakantieboerderij of een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Vanuit uw accommodatie in Groesbeek bent u in een kwartier rijden in Nijmegen.

Jullie groepsvakantie in Nijmegen wordt zeker een succes met een van deze groepsaccommodaties. Hebben jullie nog vragen of behoefte aan advies? Dan helpt ons CASAMUNDO-serviceteam jullie natuurlijk graag verder.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!