Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsaccommodaties op Ameland - alle ruimte voor jullie groepsvakantie

Verander zoekopdracht

Groepsaccommodaties op Ameland - alle ruimte voor jullie groepsvakantie

Uitrusten en uitleven: het kan allemaal op Ameland. En met de juiste groepsaccommodatie op Ameland heeft u binnen én buiten alle ruimte. Zo geniet iedereen met volle teugen van de groepsvakantie op dit Waddeneiland.

De vrijheid op Ameland doet iedereen goed, en laat vrijheid nou precies het grote voordeel zijn van een ruim vakantiehuis op het Ameland. Jullie bepalen zelf hoe laat het ontbijt begint en wat er wordt gegeten. Aan jullie de keuze het eiland te verkennen of de middag lekker bij de groepsaccommodatie doorbrengen met spelletjes en gezelligheid.

Samen uitwaaien op Ameland

Haren in de wind, de zon in de rug… vergeet alle zorgen op dit Waddeneiland tussen Schiermonnikoog en Terschelling. Jullie bevinden je hier als het ware op de grens van land en water. Een bijzondere locatie dus voor een groepsaccommodatie met familie of vrienden. Maar ook een leerzame bestemming wanneer u met een grote groep kinderen weggaat, bijvoorbeeld op schoolreisje, verenigingsweekend of op kamp.

Voor een extra vleugje eilandgevoel huurt u een mooie landelijke groepsaccommodatie op Ameland. Bijvoorbeeld een modern ingerichte boerderij of een gerenoveerde hoeve.

Groepswandelingen op Ameland

Dat betekent niet dat jullie alleen maar op het terras van jullie groepsaccommodatie hoeven te zitten of in het woelige zand. Wat dacht u van sporten op het strand: beachvolleybal, yoga of een mooie paardrijdtocht door de duinen?

Ameland hoort bij de provincie Friesland en is een echt fiets- en wandeleiland. Huur met zijn allen een fiets en ontdek de prachtige duinlandschappen en -uitzichten. Samen fietst u over de dijken langs het strand of naar een van de pittoreske dorpjes. Een uitstapje naar de haven in het dorpje Nes mag zeker niet ontbreken tijdens jullie verblijf op Ameland.

Groepsaccommodatie in de natuur

Vooral wanneer jullie willen uitwaaien is Ameland een super keuze. Hier ervaren jullie de natuur en leren jullie elkaar misschien nog beter kennen. Zo kunnen jullie wilde vogels spotten vanaf het eiland. Misschien ziet u zelfs zeehonden opduiken in de Noordzee! Houd dus uw camera bij de hand tijdens strandwandelingen.

Eilandgevoel kan ook luxe zijn

Klinkt uitwaaien heerlijk, maar heeft u liever wel alle faciliteiten dichtbij? Dan boekt u een centraal gelegen groepsaccommodatie in een dorp op Ameland. Bijvoorbeeld een vakantiehuis bij het dorp Nes of Buren midden op Ameland. Ook rondom Hollum en Ballum in het westen kunt u groepsverblijven en vakantiehuizen huren.

Vlakbij de zee, of in de duinen: uw accommodatie kan natuurlijk ook luxe zijn. Wat dacht u van een groepsaccommodatie met zwembad voor het hele gezelschap? Of een groepsverblijf vlakbij het water. In ons aanbod groepsaccommodaties, vindt u zeker wat u zoekt. Voor advies staat ons CASAMUNDO-serviceteam u natuurlijk graag te woord.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe