Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO

Accommodaties

Vakantiewoningen vergelijken en boeken

Veilig boeken

Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie

Beste prijs garantie

Uitstekend

Uitstekend advies

Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid

Uitstekende klanttevredenheid

Groepsreis Nederland

Groepsreizen Nederland – Samen in eigen land vakantie vieren

Verzamel de troepen, laat uw kantoor even voor wat het is en ga eropuit voor een groepsreis in ons eigen Nederland. Velen hebben al aan den lijve ondervonden dat op vakantie gaan in eigen land een fantastische ervaring kan zijn, maar in groepsverband is dat des te meer het geval. Ons land heeft namelijk alle facetten in huis voor een meer dan succesvolle groepsvakantie. Mooie interessante steden, schitterende natuur, uitstekende stranden en meren. Boek dus snel een groepshuis Nederland via Casamundo en ontdek gedeeltes van het land die u wellicht nog volledig onbekend waren.

Groepsreis Nederland – Gezelligheid ten top

Amsterdam, de hoofdstad van ons land, moet u toch echt minstens een keer gezien hebben. De stad heeft met onder andere het Rijksmuseum, de Dam, de grachten en de Kalverstraat meer dan genoeg in huis om één of meerdere dagen van uw groepsreis Nederland op te vullen. Bovendien zal het nachtleven in onze hoofdstad u alles behalve tegenvallen. Havenstad Rotterdam is evenzeer een hele belevenis. Diergaarde Blijdorp, de Euromast en de indrukwekkende haven, zijn slechts een greep uit al het moois wat u met uw groep in deze stad kunt bezichtigen. Daarnaast, zijn ook steden als Den Haag, Groningen en Utrecht zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

U kunt er ook voor kiezen om tijdens de zomer met uw groepshuis Nederland aan een kustgebied te gaan zitten. Zandvoort, Ijmuiden en het eiland Texel zijn voorbeelden van een paar van de mooiste kustgebieden die ons landje sieren. De prachtige stranden die u hier zult vinden lenen zich uitstekend voor allerlei vermakelijke activiteiten in en om het water.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het helemaal anders te doen en de natuurlijke schoonheid van ons eigen land te ontdekken. De Veluwe is een van de voornaamste toeristentrekkers die ons land rijk is. Met haar aantrekkelijke aanbod aan flora en fauna, is het zeer aanlokkelijk om een stevige fietstocht doorheen dit gebied te ondernemen. Een andere prachtige plek die tevens uitnodigt tot fiets en wandeltochten is het Ijsselmeer. Tot slot, zijn de schiereilanden zoals het eerder genoemde Texel, maar ook Terschelling en Schiermonnikoog ook zeker het overwegen waard bij het uitzoeken van uw groepsonderkomen in Nederland.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!