Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreizen Marokko

Verander zoekopdracht

Groepsreizen Marokko

Beleef Marokko, het land van de 1001 nachten, op een totaal andere manier met een groepsreis door dit schitterende land. Marokko geniet als vakantieland nog niet de bekendheid van bijvoorbeeld de Zuid-Europese landen, maar heeft de toerist wel degelijk een hoop te bieden. Het veelzijdige landschap, de verassend interessante steden en dorpen en de prachtige paleizen en andere monumenten zullen uw groepsreis Marokko tot een gegarandeerd succes maken.

Marokko - Er is maar weinig dat niet mogelijk is

De afgelopen jaren heeft Marokko zich enorm ontwikkeld op het gebied van toerisme. Dit heeft met name te maken met het feit dat het al lange tijd een stabiel land is, waardoor er meer op toerisme gefocust kon worden. U kunt er dus zeker van zijn dat de Marokkanen er alles aan zullen doen om u , tijdens uw verblijf in een groepsaccomodatie in Marokko, heerlijk te verwennen.

Verveling, is een woord dat menig toerist in Marokko niet in de mond zal nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld de Marokkaanse steden ontdekken die tal van bijzondere bezienswaardigheden herbergen. Mocht u met uw groep lekker aan het strand willen liggen en strandactiviteiten willen ondernemen dan is het badplaatsje Agadir een geschikte locatie voor uw groepshuis in Marokko. Naast het feit dat deze plaats beschikt over een prachtige kustlijn, is het vooral ook een moderne en levendige stad. Het is echter ook zeker aan te raden om tijdens uw groepsreis Marokko de vier koningssteden van het land mee te pakken: Fes, Marrakech, Meknes en Rabat. Fes is een droom om met uw groepje te bezoeken. U zult heerlijk verdwaald raken in deze cultuurrijke stad. Het is niet voor niets dat het oude centrum van deze stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Datzelfde geldt voor Meknes, waar u uzelf en uw groep met name de ogen de kost kan geven door het bekijken van de stadspoorten en de paleizen die in veelvoud te vinden zijn in Meknes. In Marrakech vindt u een zwoele en romantische stad, midden in de woestijn gelegen, en Rabat is als hoofdstad van Marokko ook zeker een bezoekje waard. Een andere zeer bekende stad in Marokko is Casablanca, de grootste stad van het land.

De steden zijn echter niet de enige redenen om naar Marokko te komen voor uw groepsvakantie. Ook op het gebied van natuur is Marokko de vakantiebestemming bij uitstek. Het landschap van Marokko bestaat vooral uit hooggebergte, rivieren en woestijnen. Het afwisselende landschap nodigt uit tot stevige fiets of wandeltochten.

Twijfel dus niet langer en trommel uw vaste vakantiegroep op en boek een van de ruime vakantiehuizen van Casamundo van waaruit u en uw vakantiegenoten Marokko in alle comfort kunnen ontdekken.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe