Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreis Kroatie

Verander zoekopdracht

Groepsreis Kroatie

Een land vol contrasten in het zuiden van Europa. Met een groepsreis Kroatie bent u verzekerd van een vakantie vol afwisseling en avontuur. Bergen, natuur, schitterende steden en idyllische stranden; er is weinig wat u met een rondreis door Kroatië niet op uw pad zult tegenkomen. Daar komt nog is bij, dat er in Kroatië maar liefst zeven locaties op de lijst van UNESCO staan. U zult ook blij versteld staan van de betrekkelijke rust die het land nog uitstraalt; massatoerisme zoals in Spanje en Italië kent Kroatië nog niet. Bovendien kunt u alles rustig bij langs gaan onder het genot van het heerlijk warme zomerse klimaat wat Kroatië heeft. Boek dus snel uw vakantiehuis voor uw groepsreizen Kroatie via Casamundo.

Groepsreizen Kroatie – Zuidelijke diamant

In de zomer zult u zich als toerist toch hoogstwaarschijnlijk met meest aangetrokken voelen door de heerlijke stranden aan de Adriatische kust. Geen wonder, aan de Kroatische kant van de Adriatische kust vindt u enkele van de mooiste stranden van Europa. Hoewel kiezelstranden sterk de overhand hebben in Kroatië, zijn er ook meer dan voldoende zandstranden te vinden. Enkele bekende kustplaatsjes in Kroatië zijn Rovinj, Umag en Porec. Maar dat is nog lang niet alles. Dubrovnik is tevens gelegen aan de Adriatische kust, maar is met name een bezoekje waard vanwege haar oude stad, die op de lijst van werelderfgoed terug te vinden is. Osijek, is een stad met een rijke historie. De oorlog heeft hier echter wel zijn sporen nagelaten maar de charme van het oude Osijek is nog altijd aanwezig. Porec is een bruisende havenstad op het alom bekende schiereiland Istrië. Dat het de drukst bezochte plek is van Kroatië, geeft wel aan dat het in Porec, met haar heerlijke klimaat en toeristische uitrusting, uitstekend vertoeven is. Vergeten we niet een paar steden? Nee zeker niet, Zagreb en Split, de twee grootste steden van het land zijn absolute musts tijdens uw groepsreis Kroatie. Zagreb is als hoofdstad niet de meest toeristische plek van Kroatië, maar is met een rijk assortiment aan prachtige musea en kerken zeker het bekijken waard. Ook schitterende, is het natuurpark Medvednica, wat ten noorden van Zagreb ligt. Split daarentegen, is een mooi intact oud stadje met mooie smalle straatjes en witte huisjes. Bovendien is ook het uitgaansleven in Split heel levendig. U hoeft zich dus zeker niet druk te maken over verveling. Met een groepsreis Kroatië zullen u en uw groep zich optimaal vermaken.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe