Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Wo: 09:00 - 18:00

Do: 10:00 - 16:00

Vr: 09:00 - 18:00

Za & Zo: 10:00 – 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Groepsreizen Italie

Groepsreizen Italie - Op vakantie in het paradijs

Dat het in Italië genieten met volle teugen is, is een publiek geheim. Het prachtige landschap, het heerlijke mediterrane klimaat, de beeldige steden en natuurlijk niet onbelangrijk; het lekkere eten. En wat is er nou nog heerlijker dan genieten van dit vakantieparadijs in het bijzijn van uw familie of vrienden? Het land leent zich uitstekend uit voor groepsactiviteiten tijdens uw groepsreis in Italië. Ga er dus lekker samen op uit in de cultureel goed onderlegde Italiaanse steden, geniet van de Italiaanse natuur en bereid ’s avonds samen lekker de pasta.

Beleef Italie in groepsverband

In Italie kunt u uw clubje tijdens uw groepsvakantie alle kanten op sleuren; de kans dat ze iets niet zullen kunnen waarderen is gering in Italië. Mocht u het liefst langs het water zitten om volop van het mooie weer te genieten, dan heeft Italië de meest schitterende meren voor u beschikbaar. Het Gardameer is daar misschien wel het beste voorbeeld van, maar ook aan het Comomeer is het erg goed vertoeven. U kunt er echter ook voor kiezen om de zee op te zoeken aan bijvoorbeel de Adriatische kust of de Ionische kust.

Komt u echter meer voor de culturele hoogtepunten die Italië rijk is, dan zult u helemaal verrukt zijn van steden als Rome, Florence, Napels en Venetië. Trek er met zijn allen lekker een paar daagjes voor uit om deze steden tot in alle uithoeken te verkennen. U kunt dan vervolgens ’s avonds alle bezienswaardigheden van die dag in alle detail nabespreken in een van de vele restaurants die deze steden herbergen.

Ook als u van de natuur wilt genieten tijdens een van onze groepsreizen in Italië, zit u goed in een groepshuis in Italie. Italië heeft een heel sterke variërend landschap, waarbij u kunt kiezen uit het hooggebergte van de Alpen, kustgebergten aan de westkust van het land en het vulkanische landschap, met drie nog actieve vulkanen. U kunt hier met de groep een heerlijke en onvergetelijke fietstocht of wandeling maken.

Het moge dus duidelijk zijn waar uw volgende groepsreis naartoe gaat. Italië wacht op u, dus boek snel een groepshuis in Italië via Casamundo en verzeker uzelf en uw vrienden of familie van een gegarandeerd spektakel.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!