Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepreis Ierland

Verander zoekopdracht

Groepreis Ierland

Zoveel te doen, zoveel te zien. Beleef een vakantie in Ierland samen, met een groepsreis Ierland. De bijzondere en gevarieerde landschappen, de rijke historie, de geweldige steden en natuurlijk de altijd gezellige bevolking die zich binnen de landsgrenzen begeven maken dat een reis door Ierland een ervaring is als geen ander. Met het ruime scala aan mogelijkheden dat Ierland biedt, is het niet moeilijk om iets te vinden wat de hele groep kan bekoren. Boek daarom snel uw vakantiehuis voor tijdens uw groepsreizen Ierland via Casamundo.

Groepsreizen Ierland - De toerist is koning

Met een groepsreis Ierland kunt u er vanuit gaan dat u als groep hartelijk ontvangen wordt, en de Ieren zullen uw maar al te graag langs de hoogtepunten van hun land gidsen. Dat kan op het gebied van natuurschoon nog al een behoorlijke tocht worden, Ierland heeft daar namelijk nogal wat van in huis. Een voorbeeld daarvan is het gebied De Burren, een spectaculaire kalksteenformatie dat aan de westkust tussen het graafschap Clare en Galway te vinden valt. Sowieso bestaat de gehele Iers kust aan allerlei pracht en praal, met heldere zeeën, idyllische zandstranden en indrukwekkende kliffen. Zowel watersporters als vissers en zonnebaders kunnen zich volledig uitleven aan deze kustlijn. En wat te denken van de Giant’s Causeway, een maanlandschap dat vermoedelijk door vulkaanuitbarstingen is ontstaan. Het is niet voor niks dat UNESCO heeft besloten om dit gebied in haar werelderfgoedlijst op te nemen.

Dan over naar de steden, want wie gezelligheid wil moet ook zeker de Ierse steden mee pakken in haar groepsreizen Ierland. Genieten staat voorop in Dublin, waar met name de pubs en restaurants uitstekend zijn en u zult merken dat iedereen wel in is voor een praatje. Bovendien vindt u hier met onder andere Dublin Castle en de oude powerplant van Guinness enkele bijzondere gebouwen. Cork is wat dat betreft echter wat vooruitstrevender, de stad werd in 2005 nog verkozen als Culturele Hoofdstad van Europa. Qua historie, vallen de steden Kilkenny en Waterford erg aan te raden, terwijl men in Galway kan genieten van een bruisend kustplaatsje. Tot slot, alhoewel niet in Ierland gelegen maar in Noord-Ierland, is ook Belfast zeker een bezoekje waard. Al is het alleen maar om haar fantastische nachtleven te verkennen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe