Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreis Griekenland

Verander zoekopdracht

Groepsreis Griekenland

Als u nog twijfelt over uw volgende vakantiebestemming in groepsverband, dan kunt u daar nu een punt achter zetten. Met een groepsreis Griekenland kunt u namelijk alle kanten op. Griekenland, is een land dat iedereen wel is bezocht moet hebben. Met haar rijke geschiedenis komt de naam van Griekenland in elk geschiedenisboek wel voor. Tegenwoordig, is Griekenland een van de vooraanstaande toeristentrekkers in Europa. Of u nou op zoek bent naar prachtige steden met historische bezienswaardigheden, schitterende natuur of gewoon een lekker mediterraan klimaat en heerlijke stranden, u zit goed met een groepshuis in Griekenland. Bovendien, zal de Griekse cultuur, alsmede de Griekse keuken, u zeker aan staan. Boek dus snel een vakantiehuis Griekenland voor uzelf en uw groep via Casamundo.

Groepsreizen Griekenland – Land der klassieke oudheid

In Griekenland kan onderscheid gemaakt worden tussen het vaste land en de eilanden, waarvan de laatsten het populairst zijn onder toeristen. Echter heeft het vaste land van Griekenland u ook enorm veel te bieden tijdens uw groepsreizen Griekenland. Om te beginnen, vindt u op het Griekse vasteland de zeer aantrekkelijke hoofdstad van het land: Athene. In de hoofdstad kunnen u en uw groep alle kanten op met onder andere de wereldberoemde Akropolis, de bijzondere wisseling van de wacht ceremonie en de tempel van Zeus. Voor meer van de rijke Griekse historie moet u op het schiereiland Peloponnesos zijn. Hier vindt u de oude steden van Sparta en Olympia. Daarnaast, zijn ook de kloosters van meteora, bij Kalampaka, zeer zeker de moeite waard Bovendien, vindt u op het Griekse vasteland een hoop ongerepte natuur met, met name, bijzondere diersoorten zoals beren, wolven en flamingo’s.

Uw groepsreis zal er echter totaal niet minder op worden als u het vaste land verruilt voor voor een, of meerdere, van de Griekse eilanden. Met meer dan 150 bevolkte eilanden is er meer dan genoeg keuze voor uw groepsreis Griekenland. De Griekse eilanden staan vrijwel allemaal garant voor heerlijke warme temperaturen en idyllische stranden. Kreta, is veruit het grootste eiland van Griekenland en ook met meest bezocht door toeristen. Andere interessante Griekse eilanden zijn bijvoorbeeld de eilandengroep de Cycladen, met onder andere Naxos, Melos en Páros. Tot slot, zijn ook de Ionische eilanden als Corfu, Lefkas en Zakynthos schitterende suggesties voor uw komende groepsvakantie.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe