Telefoon
-
gratis oproep
België

Groepsreizen naar Londen, you are welcome

Verander zoekopdracht

Groepsreizen naar Londen, you are welcome

Groepsreizen naar Londen hebben een hoop te bieden. 'Big City' Londen is historisch maar loopt ook voorop in alle trends. Londen is koopjes jagen op de markt en Londen is shoppen op het hoogste niveau. Londen 'doet' u niet in één dag en dan is het ideaal als u een luxe vakantieverblijf heeft voor uw rust en ontspanning. Zo'n huisje geeft u een vrijheid die ook op groepsreizen naar Londen onbetaalbaar is. Onbetaalbaar is ook het oude centrum van Londen. Uiteraard wilt u die gebouwen wel eens zien waarvan al ieder kind de naam snel leert kennen: Buckingham Palace, House of Parliament en de Big Ben. Verder wilt u ook zeker meemaken wat het betekent tradities te hebben die nooit meer zullen wijzigen. Het befaamde aflossen van de wacht op zich is de reis al waard.

Bezoek de hoogtepunten tijdens groepsreizen naar Londen

De hoogtepunten van de stad zijn in sommige gevallen ook letterlijk de hoogtepunten, denkt u maar eens aan de fraaie toren van de Big Ben of aan het beroemde London Eye. Als u geen hoogtevrees heeft, is het beslist een aanrader om dit grote reuzenrad eens te betreden en een ritje te maken om van het geweldige uitzicht te genieten. U ziet onder andere de Theems, het parlementsgebouw en natuurlijk Westminster Abbey. Deze kerk is ook zeer de moeite waard om van binnen te bekijken. Vrijwel iedereen had wel bewondering voor prinses Diana. Bij Kensington Palace is een monument voor haar opgericht in het park. Wanneer u hier even bij heeft stilgestaan, zal de rust van het mooie park middenin de stad u zeker bevallen. Ook eekhoorntjes komen hier graag.

Voor iedereen een activiteit in de buurt van de accommodatie

Groepsreizen naar Londen houden onherroepelijk in dat iedereen iets anders wil doen. In deze wereldstad is dat echter geen enkel probleem. Er is zoveel te doen dat de wegen ook wel een dagje kunnen scheiden. Stap op de fiets in Hyde Park of bezoek de beroemde London Zoo, waar meer dan 750 diersoorten te zien zijn. Ook een museum behoort tot de mogelijkheden, denk maar aan Madame Tussauds, Tate Britain of het Victoria and Albert Museum. Al deze locaties zijn dichtbij uw vakantiehuis of appartement in de hoofdstad.

Wat te eten tijdens groepsreizen naar Londen

Een reis naar Engeland doet u niet om het lekkere eten? Dat is natuurlijk onzin. Londen biedt een keur aan internationale toprestaurants. Maar misschien geeft u er toch de voorkeur aan om zelf uw maaltijden te bereiden en gezellig met de groep hiervan te genieten in de beslotenheid van uw vakantiewoning. Ook op het gebied van eten en drinken zijn er natuurlijk zaken die u moet proberen. Een bijzondere maaltijd die wij niet kennen is een high tea, hoewel sommige restaurants in ons land inmiddels wel iets dergelijks aanbieden. In tegenstelling tot de afternoon tea in de middaguren, met kleine zoete en hartige hapjes, is de high tea een volledige avondmaaltijd. Er wordt dan op lange tafels een uitgebreide broodmaaltijd geserveerd met warme snacks. Deze maaltijd duurt ongeveer 2 uur. De naam 'high tea' is ontleend aan de gebruikte tafels, die moeten traditioneel hoog zijn. En hoewel thee natuurlijk pas slechts 'enkele' eeuwen wordt gedronken in Engeland is dat iets dat de Engelsen liever vergeten: 'Tea is so English.'

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe