Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Wo: 09:00 - 18:00

Do: 10:00 - 16:00

Vr: 09:00 - 18:00

Za & Zo: 10:00 – 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Groepsreis Belgie

Groepsreizen Belgie – De complete vakantie

België, een vakantieland bij uitstek. Onze zuiderburen hebben de toerist veel meer te bieden dan menig mens zou denken. De Belgische steden staan bol van de bezienswaardigheden, de Ardennen bieden de toerist een overvloed aan natuurschoon en de kust van West-Vlaanderen is de uitvalsbasis voor een lekker zon en zee vakantie. Kortom, alle facetten zijn aanwezig als u er voor kiest om een groepsreis Belgie te ondernemen. Hoe beter te genieten van het land van de heerlijke biertjes en de puntzakken met friet dan met een groep vrienden of met uw familie? Bovendien, hoeft u niet ver te reizen naar uw groepshuis Belgie die u via Casamundo kunt boeken.

Groepsreizen Belgie – Alles is mogelijk

Het is maar net waar u met uw groep aan toe bent, maar u kunt ook verscheidene activiteiten tijdens uw groepsreis Belgie combineren. Stedentochten zijn in België absoluut aan te raden. Hoofdstad Brussel is niet alleen de hoofdstad van België, maar wordt als bestuurlijk centrum van Europa, tevens beschouwd als de hoofdstad van Europa. De grote markt van Brussel wordt door veel beoordeeld als een van de mooiste van Europa, maar ook bezienswaardigheden zoals het stadhuis en het koninklijk paleis zullen bij u en uw groep in goede aarde vallen. Antwerpen is tevens een pareltje, als het aankomt op mooie pleinen en burgerlijk erfgoed. Echter is Brugge misschien wel de meest bijzondere stad van België. Het historische centrum van de stad is in zijn geheel opgenomen op UNESCO’s lijst van werelderfgoed. Liefhebbers van historie zullen tevens ook zeer geïnteresseerd zijn in steden als Ieper en Poperinge, die een grote rol in de Eerste wereldoorlog hebben gespeeld.

De Ardennen zijn tevens een reden voor veel toeristen om België op te zoeken. De Ardennen vormen een zeer afwisselend natuurgebied dat reikt van dichte bossen met bijzondere fauna als wilde zwijnen en lynxen, tot aan stijle heuveltoppen die tot 600 meter hoogte komen. Een uitgelezen mogelijkheid voor u om de fitheid van uw groep onder de loep te nemen en stevige wandel of fietstochten te ondernemen.

Geheel het tegenovergestelde kan ook gedaan worden, door u lekker lui te nestelen aan de mooie stranden van West-Vlaanderen. Plaatsen als Knokke-Heist en Blankenberge zijn zeer geliefde vakantiebestemmingen onder Nederlanders vanwege hun prachtige zandstranden aan de Noordzee.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!