Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Mallorca

Gezinsvakantie Mallorca - Ontdek het veelzijdige karakter van Mallorca

Mallorca is het grootste eiland dat tot de Balearen behoort en ligt ten oosten van Ibiza. Het heeft dan ook zoveel te bieden dat een vakantie met kinderen Mallorca voor iedereen een onvergetelijke ervaring zal zijn. De grotere badplaatsen bevinden zich in het zuiden en het oosten, maar ook de rest van het eiland is het bezoeken meer dan waard.

In het zuiden ligt ook de hoofdstad van het eiland: Palma de Mallorca. Met bijna 400.000 inwoners mag dit met recht een grote stad genoemd worden. Blikvanger is de kathedraal 'La Seu', dat wordt omgeven door een groot marktplein met veel restaurants en cafés. De lokale bevolking is erg gastvrij, iets dat niet onbelangrijk is bij een kindvriendelijke vakantie Mallorca.
Aan de zuid- en oostkust kunt u heerlijk ontspannen aan de prachtige zandstranden. Uw kinderen vermaken zich in het zand of in een van de attracties in het water. U kunt er bijvoorbeeld zeilen of meevaren op een glazen boot om de onderwaterwereld te ontdekken.

De stad Alcudia heeft alles wat een gezinsvakantie Mallorca nodig heeft. Een prachtig strand in een baai, met een mooie vissers- en plezierhaven. In de stad zelf is er ook veel te ontdekken. Verschillende gebouwen doen terugdenken aan de Romeinse Tijd. De stad heeft een natuurlijk attractiepark en verschillende markten, die mensen over het hele eiland aantrekt.

Tijdens een gezinsvakantie Mallorca is ontspanning natuurlijk erg belangrijk. Wie aan Mallorca denkt, denkt aan zandstranden en water. Maar u kunt ook van prachtige natuur genieten in het achterland. De ongerepte rotsformaties aan de westkust zijn adembenemend. Er worden verschillende excursies hier naartoe georganiseerd. De bebosde omgeving herbergt nog meer schoonheid, zoals een grote verscheidenheid aan exotische diersoorten en mysterieuze moerassen. U kunt, tijdens uw vakantie met kinderen Mallorca, deze zelf bezoeken of een jeepsafari maken.

Krijgen uw kinderen geen genoeg van het water? Dan moet u ongetwijfeld het waterpark 'El Arenal' bezoeken. Terwijl de kinderen zich vermaken in de glijbanen, geniet u van een drankje en een hapje op de picknickweide. Dit aquapark is een mooi uitje tijdens een kindvriendelijke vakantie Mallorca, want zelfs de jongste kids kunnen zich vermaken in het kinderbad. Er wordt aan iedereen gedacht.

Heeft u al nagedacht over een eventuele volgende vakantie met kinderen? Wellicht dat u dan eens bij onze aanbiedingen in Normandië kan kijken.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!