Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Gran Canaria

Gezinsvakantie Gran Canaria

Gran Canaria is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en ook het meest populaire onder vakantiegangers. Veel gezinnen bezoeken dit eiland vanwege het feit dat een vakantie met kinderen Gran Canaria voor elke leeftijdsklasse iets te bieden heeft. Het maakt niet uit of u een actieve vakantie wilt, of alleen maar wilt ontspannen aan het strand. Beide zijn mogelijk en bovendien makkelijk te combineren.

De vele prachtige stranden bieden vertier voor iedereen. U kunt zelfs een plekje reserveren, compleet met ligbedden en parasol. De kinderen kunnen naar hartelust spelen in het zand en in het water. De vele barretjes aan het strand bieden bovendien de gelegenheid om met z'n allen iets te drinken of te eten. De mooie stranden en de gastvriendelijkheid zijn belangrijke redenen dat mensen vaak een tweede keer een gezinsvakantie Gran Canaria boeken. Deze typeren ook een kindvriendelijke vakantie Gran Canaria, omdat het langzaam afloopt in de zee. Ook bij de activiteiten wordt er met iedereen rekening gehouden. Zowel wilde attracties, zoals surfen, als rustige activiteiten als duiken of waterfietsen behoren tot de mogelijkheden.

Ook op het vasteland kunt u met het hele gezin leuke dingen ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kamelentocht door het heuvellandschap? Verder zijn er veel natuur- en dierenparken, waar u de kenmerkende flora en fauna van dichtbij kunt zien. In een aantal parken is er zelfs de mogelijkheid tot interactie en kunnen u en uw kinderen met zeeleeuwen zwemmen of kunstjes uitvoeren met grote roofvogels. Ook de waterparken zijn geschikt voor een vakantie met kinderen Gran Canaria. De kinderen ravotten in het park en u geniet van de rust en elkaar op de picknickweide.

Als u nog een cultureel element mist in uw kindvriendelijke vakantie Gran Canaria, kunt u de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria bezoeken. Hier staat het huis waar ontdekkingsreiziger Columbus enkele malen verbleef op zijn weg naar Amerika. Verder bevinden er zich meerdere musea in de stad en worden er regelmatig marktjes en volksdansen georganiseerd. Het museum Elder is een aanrader. Dit is het meest interactieve museum van Spanje en erg leuk tijdens een vakantie met kinderen Gran Canaria.
Tenslotte kunt u uitstekend winkelen in Las Palmas de Gran Canaria, bijvoorbeeld in het winkelcentrum El Muelle.

Is dit toch net niet waar u naar op zoek bent? Een uitstekend alternatief is een gezinswoning op Mallorca.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!