Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Canarische Eilanden

Gezinsvakantie Canarische Eilanden - Deze 7 eilanden bieden voor ieder wat wils

De Canarische Eilanden zijn een van de meestbezochte vakantiebestemmingen onder strandvakantiegangers. De archipel bestaat uit 7 eilanden die allemaal iets van elkaar verschillen. Daardoor is er op de Canarische Eilanden voor iedereen iets te doen. Vooral de eilanden Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife zijn erg prima voor een vakantie met kinderen Canarische Eilanden.

U hoeft een vakantiewoning op de Canarische Eilanden niet uitsluitend in de zomer te boeken. Ook buiten het seizoen is het weer erg aangenaam. Zelfs in de wintermaanden ligt de temperatuur nog rond de 18 graden. Bovendien zal de toeristenmassa een stuk minder zijn. Over de hele eilandengroep vindt u hotels die bijdragen aan een kindvriendelijke vakantie Canarische Eilanden. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de kinderen kunnen zich vermaken in één van de vele Kidsclubs. Met een gezinsvakantie Canarische Eilanden aan het strand heeft u sowieso geen kind aan ze, aan de zee zullen uw kinderen zich eindeloos vermaken.

In de binnenlanden komt u nog ongerepte natuur tegen. De gehele Canarische archipel bestaat uit vulkaanlandschap. Dit zorgt voor een heuvellandschap met veel groen, vanwege de vruchtbare grond. Veel mensen gaan tijdens een vakantie met kinderen Canarische Eilanden op ontdekkingstocht om exotische diersoorten te spotten en op zoek te gaan naar idyllische plekjes in de bossen. Dit kan zowel per voet als met jeepexcursies gedaan worden.

Watersport is één van de belangrijkste activiteiten op de Canarische Eilanden. Als u een kindvriendelijke vakantie Canarische Eilanden boekt kunt u dan ook kiezen uit een verscheidenheid aan watersporten. De waaghalzen kunnen bijvoorbeeld gaan surfen, snorkelen of een ritje op een bananenboot maken. Maar ook als u met kleine kinderen op een vakantie met kinderen Canarische Eilanden gaat, is er vertier op het water te vinden. Wat dacht u van een tocht op een glazen boot of een groot zeilschip. Zoals u ziet biedt een gezinsvakantie Canarische Eilanden voor ieder wat wils.

Met het vliegtuig bent u binnen 4,5 uur op de Canarische Eilanden. Als u niet zo lang in het vliegtuig wilt zitten, maar toch wilt genieten van zon en strand is Ibiza wellicht iets voor u.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!