Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Zeeland

Een gezinsvakantie in het waterlandschap van Zeeland

In de provincie Zeeland staat het water centraal. Geen andere provincie in Nederland grenst zo veel aan het water als Zeeland. Een vakantie met kinderen Zeeland is de ideale gelegenheid om eens lekker uit te waaien aan de kust of, in de zomermaanden, te genieten van zon, zee en strand. De provincie bestaat uit meerdere eilanden, die door bruggen met elkaar verbonden zijn. Het landschap is een open vlakte, waar het water en grote weilanden het beeld domineren. De deltawerken en andere waterreguleringssystemen zorgen ervoor dat de laagst gelegen Nederlandse provincie niet meer overstroomt.

Een rustige omgeving

Zeeland kent vele mooie zandstranden. In de zomermaanden is de zon regelmatig aanwezig om uw verblijf aan het strand nog een stuk aangenamer te maken. Langs het strand vindt u de kenmerkende gekleurde strandhuisjes. Aan de mooie boulevards liggen vele restaurantjes, cafeetjes en barretjes, waardoor u uw kinderen altijd op een kleine versnapering kunt trakteren. Aan de Zeeuwse kust kunt u heerlijk van uw gezinsvakantie Zeeland genieten. De paviljoentjes, ligbedden en parasols zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.
Als u even genoeg heeft van het luieren, kunt u het binnenland van Zeeland ontdekken. De duinen leveren een imposant en uniek landschap op, dat te voet of met de fiets prima te verkennen is. Ook de rest van de provincie kunt u prima met de fiets bereiken. Doordat het zo goed als vlak is, kunnen ook de jongere kinderen zelf op de fiets stappen.

Op deze manier kunt u ook de mooie dorpjes van Zeeland aandoen, tijdens een kindvriendelijke vakantie Zeeland. Ideaal om een tussenstop te maken voor een Zeeuwse bolus of een glaasje Zeeuwse wijn. Vergeet vooral niet te stoppen in de steden Zierikzee, waar veel prachtige monumenten te vinden zijn, en Middelburg, de hoofdstad en grootste stad van Zeeland.

Uw kinderen zullen zich opperbest vermaken

In Zeeland bevinden zich meerdere attracties die bijdragen aan de populariteit van de provincie als bestemming voor een vakantie met kinderen Zeeland. Leer uw kinderen meer over de geschiedenis van Zeeland als waterprovincie in het 'muZEEum' en het deltapark Neeltje Jans. Het speelse karakter en enkele attracties maken deze plekken interessant voor kinderen van alle leeftijden.
Een mooi overzicht van de provincie krijgt u in Mini Mundi, het Madurodam van Zeeland. Vele bekende bouwwerken zijn er in het klein nagebouwd. Recentelijk is dit park uitgebreid met enkele attracties, zodat u zich er een dag kunt vermaken tijdens een gezinsvakantie Zeeland.
Ook voor dierliefhebbers valt er genoeg te beleven. Op de struisvogelboerderij Monnikenwerve kunt u kennis maken met deze aparte beesten en in Aguana komt u een reuzencollectie aan reptielen tegen. Aguana is zelfs de grootste reptielen-dierentuin van Europa met meer dan 500 levende beesten.

Een kindvriendelijke vakantie Zeeland is veelzijdig en voor iedereen een onvergetelijke ervaring. Ontdek het zelf en boek een van de comfortabele vakantiewoningen via de website.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!