Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Friesland

Met uw kinderen genieten in het waterlandschap van Friesland

Elke provincie in Nederland heeft zo haar eigen kenmerken, maar Friesland is toch wel de regio met de meest unieke identiteit. Hoewel de provincie, inclusief watergebieden, de grootste van Nederland is, telt het minder inwoners dan een stad als Amsterdam. Hierdoor heeft de natuur alle ruimte gekregen zich tot een fraai landschap te ontwikkelen. Friesland kenmerkt zich door een open natuurgebied met veel water. Zeker voor waterratten is een gezinsvakantie Friesland dus de moeite waard.

Natte voeten

Zoals gezegd is het water nooit ver weg in Friesland. De provincie wordt aan de noord-, west- en een deel van de zuidzijde door het water omringd en verspreid door Friesland liggen er nog eens 25 meren. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden op het gebied van watersport tijdens een kindvriendelijke vakantie Friesland, voor zowel jong als oud. Huur een bootje en ontdek het waterlandschap van het Ijsselmeer, neem uw surfboard mee en bedwing de golven van de Noordzee of neem een cursus zeilen. Aan iedereen wordt gedacht tijdens een vakantie met kinderen Friesland.
Als u door het Friese landschap reist, zal u al snel de grote hoeveelheid aan boerderijen en weilanden opvallen. Bent u wel eens benieuwd wat het nou inhoudt om boer te zijn? Het is mogelijk om 'boer voor een dag' te worden. Op een echte boerderij worden u en uw kinderen de kneepjes van het vak geleerd, terwijl u zich tussen de dieren, hooibergen en silo's begeeft. Een leuke ervaring, die uw kinderen ongetwijfeld zullen waarderen.

Een leuk dagje uit

Er zijn meerdere leuke activiteiten te doen tijdens uw kindvriendelijke vakantie Friesland. Breng de kinderboeken van de Kameleon tot leven in het Kameleondorp. Met een bootje vaart u naar dit eiland, waar uw kinderen dezelfde streken als Hielke en Sietse uit kunnen halen.
In een streek waar het water een voorname rol speelt, mag een museum met betrekking tot dit onderwerp niet ontbreken. In de Aqua Zoo Leeuwarden wordt u verwelkomd door de bewoners van de Friese wateren. U vindt er pinguïns, zeehonden, flamingo's en nog veel meer.
Ook de Duinen Zathe staan garant voor een leuk en spectaculair dagje uit, tijdens een vakantie met kinderen Friesland. Beleef een spannende voorstelling in het theater of ga in een van de attracties met de andere avonturiers.

In het open Friese landschap vindt u ruime vakantiehuizen van Casamundo, ideaal voor een gezinsvakantie Friesland. U bent er van alle gemakken voorzien en de noodzakelijkheden zijn er voorhanden. Voor een ontspannen tijd met het hele gezin bent u hier aan het juiste adres.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!