Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vr: 09:00 - 18:00

Za & Zo: 10:00 – 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Nederland

Beleef een andere kant van Nederland met uw kinderen

Het is voor te stellen dat u, vooral als u kleine kinderen heeft, niet te lang in de auto wilt zitten om op uw vakantiebestemming te komen. Dat is ook helemaal niet nodig, want ook een kindvriendelijke vakantie Nederland biedt alles wat u maar kunt wensen. Nederland is zeer divers en bovendien geniet u met een vakantiehuis van Casamundo de ultieme vrijheid. U zit niet vast aan bepaalde tijden, zoals in een hotel.
Het weer wordt vaak aangegrepen als reden om geen gezinsvakantie Nederland te boeken, maar het buitenland te preferen. In het voorjaar en de zomer is het in eigen land echter goed te doen. Voor echte witte zandstranden en temperaturen ver boven de 30 graden, moet u echter in Spanje zijn.

Het Nederlande landschap laat zich het best kenmerken door veel water, dieren en schilderachtige plaatjes. De Waddeneilanden zijn hier een goed voorbeeld van. Deze regio is beschermd en veelzijdig, waardoor u en uw kinderen er kunnen genieten van vogels en zeedieren. Ook zeer mooi en puur is de provincie Zeeland, waar het schilderachtige karakter sterk tot uitdrukking komt in de vele gekleurde strandhuisjes. Een huisje aan de kust leent zich uitstekend voor een kindvriendelijke vakantie Nederland.
Terwijl de kinderen zich uitleven op het strand, ontspant u op het terras. Direct voor uw strandhuis kan er gevist worden, of eenvoudigweg van het zand en het water genoten worden. U heeft alles voorhanden, behalve stress en hectiek. Met een vakantie met kinderen Nederland onttrekt u zich even aan de dagelijkse beslommeringen.

Niet alleen het strand is mooi in Nederland

Als uw kinderen iets ouder zijn, is het wellicht een leuk idee om een vakantiewoning in Amsterdam te boeken, of een dagje naar de hoofdstad te gaan. Ook vanaf de kustplaatsen is Amsterdam goed bereikbaar. Voor velen is Amsterdam een zeer geliefde stad, waar alle bezienswaardigheden bovendien op loop- of fietsafstand te vinden zijn. Het Anne Frank Huis zorgt voor een stukje geschiedenis en educatie tijdens uw kindvriendelijke vakantie Nederland.
Als uw huisje zich in of rondom Gelderland, is een bezoekje aan Burgers Zoo in Arnhem zonder meer een topattractie.

U merkt het misschien niet in het dagelijks leven, maar ook wij Nederlanders houden er een ontspannen levensstijl op na. Tijdens uw gezinsvakantie Nederland zult u merken dat kinderen op veel plekken welkom zijn. Bovendien zijn in de vakantiehuizen van Casamundo alle voorzieningen aanwezig. Of het nu om een kinderstoeltje of iets anders gaat. Uw kinderen zien een kant van Nederland die ze nog waarschijnlijk nog niet gezien hebben, en zullen ervan genieten.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!