Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Gardameer

Ontspannen in een van de fraaiste regio's van Italië

De lange schoolvakantie in de zomer is natuurlijk de ideale gelegenheid om met het hele gezin op vakantie te gaan. Een reis naar Italië zal ieders hart sneller doen kloppen. Het heerlijke landschap, het vele water en de gemoedelijke sfeer zijn slechts enkele zaken waar u van kunt genieten tijdens een kindvriendelijke vakantie Gardameer. Zelfs met de allerjongsten zult u hier een onvergetelijke tijd hebben.

Genieten in en rond het Gardameer

Rondom het Gardameer liggen grotere en kleine plaatsjes die tot de verbeelding zullen spreken. Gezellige winkeltjes en mooie restaurants zijn hier in overvloed te vinden. Alle faciliteiten voor een geslaagde gezinsvakantie Gardameer zijn voorhanden. Uw kinderen kunnen zich uitleven op een van de vele speelplaatsen of natuurlijk aan het strand. Het Gardameer is, met haar aangename watertemperatuur, ideaal om in te zwemmen en doordat er vrijwel geen stroming is, perfect voor de kleinsten onder ons. Als u een overzicht van het meer en haar schoonheid wilt krijgen, laat u zich naar de top van de omliggende heuvels vervoeren met een kabelbaan. In de bossen kunt u heerlijk wandelen, terwijl u uitkijkt over het water en de mooie dorpjes.
Uw kindvriendelijke vakantie Gardameer speelt zich niet alleen direct rond het meer af. In de nabije omgeving kunt u eveneens naar hartelust genieten. Wat dacht u van een dagje Gardaland? In dit pretpark, een van de grootste van Italië, kunnen uw kinderen zich helemaal uitleven. Als het te warm is voor een dagje pretpark, zoekt u een van de waterparken op. Terwijl uw kroost zich vermaakt in de glij- en wildwaterbanen, geniet u op de picknickweide van de zon en elkaar.
Een andere vermakelijke activiteit tijdens een vakantie met kinderen Gardameer is een safaritocht. Een mooie kans om oog in oog te komen staan met leeuwen, giraffen en neushoorns.
De mogelijkheden zijn divers, zodat u zich in ieder geval niet verveelt tijdens een kindvriendelijke vakantie Gardameer.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!