Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Griekenland

Met de hele familie naar Griekenland

Griekenland hoort sinds enkele jaren tot de meeste geliefde vakantiebestemmingen van de Nederlandse vakantieganger. Aan de Middellandse Zee zult u dan ook een onvergetelijke gezinsvakantie Griekenland beleven. Het land, met haar aangenaam weer, de gastvrije bevolking en het lekkere eten, is een ideale bestemming voor families en sportliefhebbers. Op zowel het vasteland als de vele eilanden biedt Casamundo vakantiewoningen aan, zodat u de vakantie van uw voorkeur altijd vinden kunt. Griekenland is, bestaande uit een groot schiereilanden en talloze kleine eilandjes, enorm veelzijdig. Indrukwekkende gebergten, groene valleien en eindeloze zandstranden kenmerken het beeld van het land. Een kindvriendelijke vakantie Griekenland kan bestaan uit rust en ontspanning aan de kust, maar ook uit het bezoeken van historische steden.
De regio Macedonië, in het noorden van het land, bestaat voor een groot deel uit dichte bossen, riviertjes en idyllische dorpen, welke u tijdens uw gezinsvakantie Griekenland op uw gemak kunt ontdekken. Ook mooi zijn de eilandjes voor de Turkse kust, in de Egeïsche Zee.

Elk eiland heeft haar eigen karakter in Griekenland

Samos, bekend vanwege haar wijnen en als geboorteplaats van Pythagoras, ligt slechts iets meer dan één kilometer van Turkije. Een uitstapje naar het vasteland van Turkije behoort dan ook tot de mogelijkheden tijdens een vakantie met kinderen Griekenland.
Op het eiland Lesbos, met meer dan 13 miljoen olijfbomen, kunt u net zo goed van het leven genieten als op Kreta, het grootste eiland van Griekenland. Op Kreta kunt u kiezen uit een veelvoud aan watersporten, maar ook meer te weten komen over de geschiedenis van Griekenland, die meer dan 4000 jaar terug de geschiedenis in voert. De veelzijdigheid van Kreta wordt duidelijk in beeld gebracht door de lange stranden en steile rotsen aan de kust, en de rust en ontspanning die u ervaart tijdens een wandeltocht in de bossen in het binnenland. Het is er altijd aangenaam, door het middellandse zeeklimaat. Het is hier zonder meer goed vertoeven tijdens een kindvriendelijke vakantie Griekenland.

Heel Griekenland is een paradijs voor watersporters in alle mogelijke varianten. Van surfen en duiken tot zeilen of kanovaren. Maar ook voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe culturele ervaringen is Griekenland hét land bij uitstek. Athene, de hoofdstad, is voor velen de plek om een gezinsvakantie Griekenland te beginnen of als uitvalsbasis te nemen. De stad ademt een en al historie en bezit vele prachtige bouwwerken en monumenten, waarvan de Akropolis het symbool van de geschiedenis is. Dit mag u absoluut niet missen als u dit eiland aandoet. Overal waar u komt, zult u vooraanstaande beelden uit het Griekse verleden tegenkomen.
De meesten zullen echter vooral voor de stranden een kindvriendelijke vakantie Griekenland boeken, om hier rust en ontspanning te zoeken.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!