Telefoon
-
gratis oproep
België

Kindvriendelijke vakantie Corsica

Verander zoekopdracht

Kindvriendelijke vakantie Corsica

Corsica is een prachtig eiland in de Middellandse Zee. Hoewel het dichter in de buurt van Italië ligt, hoort het eiland al ongeveer 200 jaar bij Frankrijk. Het binnenland van Corsica is erg bergachtig. Doordat de natuur hier haar gang heeft kunnen gaan, is dit gebied erg dunbevolkt. Veruit het grootste gedeelte van de bevolking woont aan de kust. Hier liggen ook de meest geliefde locaties van een gezinsvakantie Corsica.

Zon, zee en strand

Tijdens een vakantie met kinderen Corsica ontkomt u niet aan het strand. Langs de gehele kustlijn zijn er prachtige witte zandstranden te vinden. In combinatie met het heerlijke klimaat, staat een verblijf op Corsica garant voor genot en ontspanning. In het noorden liggen de meest kindvriendelijke stranden van Corsica. Hier kunt u uw kinderen ongestoord laten spelen op het strand, terwijl u van een drankje kunt genieten in een van de barretjes aan de boulevard. Aan het prachtige strand vindt u de ontspanning die u zoekt tijdens een gezinsvakantie Corsica.

Vanuit uw gezinswoning kunt u makkelijk een dagtripje naar Bastia of de hoofdstad Ajaccio maken. Hier kunt u zich verwonderen aan mooie kapelletjes en kerkjes. Ook Napoleon Bonaparte, geboren op Corsica, leeft nog altijd voort en wordt herinnerd met enkele fraaie standbeelden en monumenten. Een klein geschiedenislesje tijdens een kindvriendelijke vakantie Corsica.
Aan de zuidkant van Corsica ligt het Italiaanse eiland Sardinië. U kunt een Italiaanse twist aan uw gezinsvakantie Corsica geven door de veerboot te nemen en dit fraaie eiland te bezoeken.

Een uniek natuurlandschap

Naast de prachtige stranden staat Corsica bekend om haar overweldigende natuur. Het hoogste punt van het eiland torent 2700 boven de omgeving uit en wordt omgeven door ongerepte wildernis. Dit noopt tot wandelen en fietsen in de natuur. Een prachtige wandeltocht is de GR20, waarbij u ten alle tijde uitkijkt over het azuurblauwe water van de Middellandse Zee.
Aan de westkust ligt Scandola. Dit schiereiland, tevens opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst, staat bekend om haar kliffen, lagunes en rotspartijen. Scandola is erg geliefd bij duikers vanwege het diverse onderwaterlandschap.
Corsica heeft alles wat u zich kunt wensen tijdens een gezinsvakantie Corsica.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe