Telefoon
-
gratis oproep
België

Een gezinsvakantie in Beieren is een verrassend avontuur

Verander zoekopdracht

Een gezinsvakantie in Beieren is een verrassend avontuur

In het uiterste zuidoosten van Duitsland ligt de fraaie deelstaat Beieren, of Bayern zoals de Duitsers het noemen. Hoewel de meeste mensen de staat vooral kennen van de voetbalclub en de snelwegen richting zuidelijker gelegen oorden, is het gebied een bijzonder goede om met uw hele gezin van een onbezorgde vakantie te genieten. Uw eigen vakantiehuis is tijdens uw gezinsvakantie in Beieren de perfecte basis en rustpunt als u de omgeving gaat verkennen. De selectie huizen die u hier vindt zijn allemaal kindvriendelijk en zorgen ervoor dat u als ouders ook de tijd kunt vinden om tot rust te komen. De hoofdstad van Beieren is München en ook het wereldberoemde Garmisch Partenkirchen ligt in deze Duitse deelstaat.

Uw eigen huisje tijdens uw gezinsvakantie in Beieren

Een vakantieverblijf dat helemaal van u alleen is, is voor veel mensen die met het hele gezin op vakantie gaan een voorwaarde. Het biedt u het gevoel om thuis te komen na een dag vol uitstapjes en indrukken en is zeker voor de allerjongste vakantiegangers onder ons een waar rustpunt. Aan activiteiten en uitstapjes is in Beieren overigens geen gebrek. Duitsland staat sowieso bekend om zijn kindvriendelijke cultuur en Beieren vormt hierop geen uitzondering. Of u er nou voor kiest om een dagje te gaan zwemmen in een waterpark, of wanneer u toch liever een dagje wilt shoppen in München, in Beieren behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Voor de voetballiefhebbers is een bezoek aan het Olympiastadion, gelegen in het Olympiapark, in de hoofdstad van Beieren een echte aanrader.

Mocht u ervoor willen kiezen om vanuit de stad de omgeving te verkennen dan is het boeken van een appartement wellicht aan te raden. Ook in de steden zijn er voldoende huizen te vinden die perfect aansluiten bij de voorwaarden die passen bij een gezinsvakantie in Beieren. Heeft u toch meer zin in een wandelvakantie of misschien zelfs een skivakantie? Ook dan is Beieren een prima plaats om met uw hele gezin naartoe af te reizen. In de zomer zijn de Beierse Alpen en het Beierse Woud schitterende gebieden om de dagen door te brengen, zowel actief als heerlijk passief op uw eigen terrasje of aan de rand van een zwembad. In de winter biedt de regio ongekende mogelijkheden om te wintersporten, waarbij zelfs voor de allerjongste gezinsleden genoeg mogelijkheden zijn.

Boek uw accommodatie voor uw gezinsvakantie in Beieren eenvoudig online

Uw vakantie begint vaak al op het moment dat u met het hele gezin op zoek gaat naar de ideale plek om vakantie te vieren. Voor uw gezinsvakantie in Beieren vindt u op CASAMUNDO een royale selectie huisjes en vakantiewoningen om uit te kiezen. Van modern tot huizen die helemaal zijn ingericht in de klassieke Beierse stijl. Het enige dat u nog hoeft te doen is de lederhose en dirndljurk in uw bagage te stoppen, zodat u helemaal op kunt gaan in dit mooie en zeer gastvrije stukje Duitsland. Boek vandaag nog en laat het plannen maken beginnen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe