Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Kindvriendelijke vakantie Beieren

Het zuid-Duitse Beieren maakt het iedereen naar de zin

Een vakantie met kinderen Beieren is zeker de moeite waard. Deze Zuid-Duitse regio is zeer divers en bovendien niet zo ver reizen als Italië of Spanje. In het Beierse Woud bevindt u zich in een prachtig natuurlandschap, terwijl de regio met steden als München ook zeer levendig en druk aan kan voelen. Één ding blijft overal in Beieren hetzelfde: de uitstekende faciliteiten die bijdragen om uw gezinsvakantie Beieren tot een succes te maken. Zo bevatten de vakantiewoningen van Casamundo kinder- en babybedden, is er genoeg ruimte voor zaken als kinderwagens en is de wc-bril aangepast voor kleine kinderen. Dit lijken kleine dingen, maar juist de details kunnen de doorslag geven tijdens een vakantie met uw gezin. Ook ontspanning staat hoog in het vaandel en daarvoor wordt ook gezorgd. De vele speelplaatsen in de buurt zorgen ervoor dat uw kind altijd energie kwijt kan en lekker kan spelen.

Diversiteit in het Beierse Woud

Als u op zoek bent naar een rustige kindvriendelijke vakantie Beieren in een fraaie omgeving, moet u in het Beierse Woud zijn. Kinderen zullen zich verwonderen aan de schone natuur. Zowel in het winter- als het zomerseizoen kunt u hier terecht om met het hele gezin te ontspannen. In de winter kunt er heerlijk skiën, evenals in de Beierse Alpen overigens. Met warmer weer toont het gebied zich als bestemming voor een actieve wandel- of klimvakantie. De variëteit in het gebied zorgt ervoor dat iedereen, jong en oud, hier hun ei kwijt kunnen. Paardenliefhebbers worden uitgenodigd het mooie landschap op hun trouwe viervoeter of per koets te ontdekken.

Niet alleen het Beierse Woud heeft zulk natuurschoon. Door de hele regio zijn groene heuvels en iddyllische meren te vinden. Het, volgens velen, mooiste kasteel van Duitsland ligt eveneens in de Beierse regio en is bekend onder de naam Schloß Neuschwanstein. Deze unieke combinatie van reliëf, bebossing, bouwwerken en water is alleen tijdens een vakantie met kinderen Beieren te vinden.

München en haar kindvriendelijke attracties

Tijdens een gezinsvakantie Beieren, mag u een bezoek aan de stad München zeker niet vergeten. Het is de derde stad van Duitsland en biedt een veeltal aan mogelijkheden op het gebied van musea, restaurantjes en fraaie architectuur. München heeft wereldfaam vergaard met haar Oktoberfeesten, maar biedt ook activiteiten die meer geschikt zijn voor kinderen.
Rondom de stad bevinden zich meerdere vrijetijds- en pretparken. Met name de Duitse variant van Legoland en het Playmobil Fun Park zullen uw kinderen tot de verbeelding spreken. Voor de allerkleinsten kan het sprookjespark een leuke activiteit voor een dagje uit zijn. U zult hoe dan ook tevreden terugkeren van uw kindvriendelijke vakantie Beieren.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!