Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Do: 09:00 - 18:00

Vri: 09:00 - 17:30

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie vieren in een vakantiehuis of een vakantiewoning

Op vakantie gaan is voor de hele familie het leukste wat er is. Tijdens de vakantie kunt u bijkomen van het harde werken of studeren en genieten van uw familie en vrienden. Om van uw vakantie een succes te maken is het van groot belang dat u een accommodatie uitzoekt die u bevalt. In plaats van een hotel kunt u dit jaar kiezen voor één van de vakantiewoningen of vakantiehuizen verspreid over de hele wereld. Een vakantiehuis biedt comfort voor zowel gezinnen, groepsreizen, vrienden- en familieweekenden of voor een vakantie met de hond.

Alleen maar voordelen

Uit ervaringen is gebleken dat privacy het grootste voordeel van een vakantiehuis is. Toch hoeft het niet te betekenen dat u zich van de rest van de wereld afsluit zodra u verblijft in een vakantiewoning. Mocht u er behoefte aan hebben, is het op een vakantiepark bijvoorbeeld eenvoudig om contact te zoeken met een andere vakantiegangers. Ook heeft men tijdens een verblijf in een vakantiehuis veel profijt van de ruimte. Bijna elk verblijf heeft een eigen tuin en biedt de gelegenheid om een balletje te trappen met de kinderen. Tenslotte zijn vakantiehuizen en vakantiewoningen per persoon, in vergelijking met een hotel, stukken goedkoper als je kijkt wat je ervoor terug krijgt. Waarom een romantisch weekendje weg in een hotel als u ook een voordelig en comfortabel vakantiehuis kunt boeken?

De accommodaties zijn hoogwaardig uitgerust en beschikken over veel comfortabele faciliteiten zodat u zich gelijk thuis voelt. De vakantiewoningen hebben bijna allemaal een keuken, woonkamer, eetkamer, slaapkamer en badkamer. Check de uitgebreide beschrijving voor de vele extra's die een specifieke woning te bieden heeft. Of u voor een vakantie aan zee of een skivakantie kiest, voordelige vakantiehuizen zijn door heel Europa en de Verenigde Staten te boeken!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!