Vakantiehuizen aan zee voor een geweldige strandvakantie - Casamundo base64Hash Vakantiehuizen aan zee voor een geweldige strandvakantie - Casamundo

Vakantiehuizen aan zee voor een geweldige strandvakantie

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Een vakantie aan zee is al sinds mensenheugenis een plek om heerlijk tot rust te komen. Lekker loungen, een wandeling over de promenade of de pier, lekker pootje baden of gewoon bakken in de volle zon. Maar er is zoveel meer te doen dan lekker luieren aan het strand.
LEES VERDER »
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Uitgebreid persoonlijk advies
Uitgebreid persoonlijk advies
Groot aanbod en veilige boeking
Groot aanbod en veilige boeking

Natuurliefhebbers en sportfanaten kunnen met gemak een aantal weken aan zee doorbrengen.

Hollands glorie

Alleen in Nederland al zijn er meer dan genoeg plaatsen om een geslaagde strandvakantie door te brengen. Houdt u ervan om een mooi kleurtje op te doen en helemaal tot rust te komen na een intensief jaar? Dan zijn plaatsen als Scheveningen en Noordwijk aan Zee ideale bestemmingen. Hier komt heel Nederland samen om te genieten van mooi weer, lekker eten en uiteraard de zee.

Bent u meer een natuurliefhebber, dan zijn de Waddeneilanden bijna een verplicht nummer. Als uniek natuurgebied komen er vele zeldzame diersoorten voor en het duinengebied is prachtig. Urenlange wandelingen en bijzondere ontmoetingen met bijvoorbeeld zeehonden maken een vakantie op de Wadden tot een unieke ervaring.

Toch zijn ook de stranden in Zeeland een bezoek waard. Op zoek naar haaientanden, de Deltawerken bekijken, mosselen eten in een restaurant, vissen in een bootje op zee en genieten van de leuke stadjes die Zeeland biedt. Ook voor de nodige cultuur kunt u dus prima een vakantie aan zee boeken.

Vakantiehuizen aan zee over de grens: mediteraan, scandinavisch, of?

Buiten de Nederlandse grenzen houdt de keuze voor een goede strandvakantie niet op. In tegendeel zelfs, de mogelijkheden breiden zich alleen nog maar verder uit. Wilt u surfen, maar niet te ver weg? Dan moet een keer in Biarritz zijn geweest. Deze surfstad in het zuidwesten van Frankrijk is een geweldige spot om de golven, die vanuit de Atlantische Oceaan tegen de Franse kust beuken, te overwinnen.

En wie liever wil duiken moet zeker een keer de Algarve bezoeken. Aan de oppervlakte zwemt u met dolfijnen en onder water geniet u van alle pracht en praal die de Middellandse Zee te bieden heeft. Bent u een liefhebber van La Dolce Vita, dan is Toscane dé plek voor u. Samen met de Côte d'Azur is dit de plek waar de jetset zich graag begeeft en geniet van het mooie weer, in combinatie met de prachtige omgeving. Lekker naast een celebrity bakken op het strand, genietend van een cocktail. Het leven is zeker zoet!

Als zelfs dit niet genoeg voor u is, dan kunt u altijd nog buiten de Europese grenzen kijken. Beleef de Amerikaanse droom in Californië of Florida, genieten van tropische omstandigheden op het Caribische Eiland Guadeloupe of een onvergetelijke vakantie vieren op de hagelwitte stranden van Martinique in de Caribische Zee. De mogelijkheden om te genieten van een goede vakantie aan het strand zijn eindeloos.

Genieten van diversiteit

De vraag is nu: waar wacht u nog op? Wat houdt u tegen om te genieten van zó veel diversiteit. Het strand is er niet alleen voor mensen die bruin willen worden en de zee is er niet alleen voor mensen die willen pootje baden. Een strandvakantie is er voor iedereen!

Strandhuizen en Vakantiehuis aan Zee

Meer info
image-tag