Mijn voorkeuren
Lekker op uzelf zijn in een barrièrevrij vakantiehuis in Zweden  - Casamundo base64Hash Lekker op uzelf zijn in een barrièrevrij vakantiehuis in Zweden  - Casamundo

Lekker op uzelf zijn in een barrièrevrij vakantiehuis in Zweden

Zweden
Om het even wanneer
Gasten
Zweden is een uitgestrekt land met veel ruimte, rust en natuur. Vooral buiten de steden draagt deze atmosfeer sterk bij aan de broodnodige vakantierust. Met name als u rekening moet houden met een fysieke beperking, behoort u het huisje moeiteloos te kunnen betreden.
LEES VERDER »
Bespaar tot 16%

Superdeals voor vakantiehuizen in Zweden

Huis Torkö
-16%
2 sep. - 9 sep.
Huis 24 m²
4 1
Torkö, Blekinge län, Zweden
vanaf €73 €87
per nacht

Zweden: Onze aanraders

Cottage Nyköping
Cottage 89 m²
6 1
Nyköping, Södermanlands län, Zweden
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €223
per nacht
Hut Halmstad
Hut 37 m²
6 1
Halmstad, Hallands län, Zweden
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €111
per nacht
Accommodatie Rinkeby
Accommodatie 15 m²
2 1
Rinkeby, Stockholm, Zweden
vanaf €46
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Huis  Bromölla
-32%
14 okt. - 21 okt.
Huis 154 m²
7 4
Bromölla, Skåne län, Zweden
vanaf €212 €311
per nacht
Huis  Torkö
Huis 24 m²
4 1
Torkö, Blekinge län, Zweden
vanaf €72
per nacht
Appartement  Ebbared
Appartement 75 m²
4 2
Ebbared, Västra Götalands län, Zweden
vanaf €129
per nacht
Bekijk alle deals

Accommodaties met sauna

Huis  Munkedal
Huis 35 m²
5 1
Munkedal, Västra Götalands län, Zweden
3,9 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €180
per nacht
Accommodatie  Sandviken
Accommodatie 49 m²
4 1
Sandviken, Gävleborgs län, Zweden
vanaf €136
per nacht
Appartement  Maria
Appartement 20 m²
2 1
Maria, Katarina-Sofia, Zweden
vanaf €164
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Huis  Munkedal
Huis 35 m²
8 1
Munkedal, Västra Götalands län, Zweden
3,9 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €223
per nacht
Bekijk alle deals

Aangepaste vakantiewoning in Zweden

Het barrièrevrije vakantiehuis is hier helemaal op ingericht. Dit maakt een vakantie in Zweden bijzonder aangenaam, omdat u helemaal onafhankelijk kunt functioneren.

Er is van alles te doen in een barrièrevrij vakantiehuis in Zweden

Het zuidelijk gedeelte van Zweden is het dichtst bewoond. Het voorzieningenniveau is hoog en de sfeer gastvrij. In dit deel van Zweden heeft u ruim de keus om een appartement of barrièrevrij vakantiehuis in Zweden te kiezen. Bekende steden waarbij u in de buurt zit zijn bijvoorbeeld Lund, Malmö en Kristianstad. Beschikt u over passend vervoer, dan is een bezoek aan deze steden zeker het overwegen waard. Een aanrader om te bezoeken in de stad Malmö is het bijna 600 jaar oude Malmöhus Slott. Naast het bezoeken van steden en de natuur, wilt u zich ook graag comfortabel voelen in en rond uw vakantieverblijf. In veel gevallen beschikt u hierbij over een ruim terras. Ook biedt Casamundo diverse locaties aan waar de situatie perfect is om te vissen. In veel gevallen is de ligging van uw huisje in de buurt van een restaurant. Een uitstekende gelegenheid om tijdens uw vakantie met anderen in contact te komen.

Uw accommodatie heeft uitstekende voorzieningen

Met name een vrijstaand huis biedt optimale privacy. Met een barbecue en een open haard bent u in een dergelijke accommodatie volledig selfsupporting. Kiest u voor een barrièrevrij vakantiehuis in Zweden terwijl het zomer is, dan is de langste dag op 21 juni absoluut een aanrader. Op deze dag blijft het in Zweden praktisch dag en nacht licht. Een bijzonder leuke ervaring, die u het besef van tijd bijna doet vergeten. Elke vakantiewoning in Zweden is met een zekere luxe ingericht. U beschikt over een ruime keuken, die ook met een fysieke beperking goed te benutten is. Door de goede voorzieningen in elk vakantiehuis, bent u niet genoodzaakt om dagelijks op stap te gaan. U kunt naar hartenlust zelf koken en genieten van het gevarieerde aanbod op tv.

Woning of appartement in Zuidoost-Zweden

Gingen we in het bovenstaande vooral uit van een verblijf in het meest zuidelijk deel van Zweden, ook in de omgeving van Uppsala bieden wij u een barrièrevrij vakantiehuis in Zweden aan. Afhankelijk van de verblijfplaats die u kiest, zit u zo ook bij de hoofdstad Stockholm in de buurt. Heeft u de gelegenheid om door het land te reizen, dan is een bezoek aan Stockholm absoluut een overweging waard. De stad bezit heel wat bezienswaardigheden. Zo dateert de middeleeuwse oude stad al uit de 13de eeuw. Aangezien ook de koninklijke familie in de hoofdstad resideert, treft u hier ook het koninklijk paleis aan. Zin in een leuke rondvaart? De stad biedt daarvoor genoeg mogelijkheden. Een ander gebouw dat u niet mag missen is het oude stadhuis. Daarnaast vindt u in Stockholm diverse grote musea. Er is in deze stad dus altijd genoeg te doen.

image-tag