Mijn voorkeuren
Mindervaliden vakantie Verenigd Koninkrijk - onbelemmerd vakantie vieren - Casamundo base64Hash Mindervaliden vakantie Verenigd Koninkrijk - onbelemmerd vakantie vieren - Casamundo

Mindervaliden vakantie Verenigd Koninkrijk - onbelemmerd vakantie vieren

Verenigd Koninkrijk
Om het even wanneer
Gasten
Bespaar tot 69%

Superdeals voor vakantiehuizen in Groot-Brittannië

Cottage West Cliff
-45%
17 nov. - 24 nov.
Cottage
2 1
West Cliff, North Yorkshire, Verenigd Koninkrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €65 €117
per nacht
Huis Carbis Bay
-55%
11 nov. - 18 nov.
Huis
4 2
Carbis Bay, Saint Ives, Verenigd Koninkrijk
vanaf €88 €196
per nacht
Herberg Ledbury
-69%
2 dec. - 9 dec.
Herberg
4 2
Ledbury, Herefordshire, Verenigd Koninkrijk
vanaf €60 €193
per nacht

Verenigd Koninkrijk: Onze aanraders

Cottage Scottish Borders
-40%
21 apr. - 28 apr.
Cottage
4 2
Scottish Borders, Schotland, Verenigd Koninkrijk
vanaf €105 €176
per nacht
Herberg Kilcot
-38%
1 jul. - 8 jul.
Herberg
4 2
Kilcot, Gorsley and Kilcot, Verenigd Koninkrijk
vanaf €104 €169
per nacht
Cottage Sancton
-35%
15 apr. - 22 apr.
Cottage
2 1
Sancton, East Riding of Yorkshire, Verenigd Koninkrijk
vanaf €59 €91
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Cottage  Badgworth
-48%
18 nov. - 25 nov.
Cottage
2 1
Badgworth, Sedgemoor, Verenigd Koninkrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €72 €139
per nacht
Cottage  Clachan
-48%
11 nov. - 18 nov.
Cottage
4 2
Clachan, Argyll and Bute, Verenigd Koninkrijk
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €89 €170
per nacht
Cottage  Stirling
-18%
23 okt. - 30 okt.
Cottage
4 2
Stirling, Schotland, Verenigd Koninkrijk
vanaf €112 €137
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met tuin

Cottage  Uigen
-53%
24 mrt. - 31 mrt.
Cottage
4 2
Uigen, Buiten-Hebriden, Verenigd Koninkrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €100 €212
per nacht
Cottage  Torthorwald
-38%
4 nov. - 11 nov.
Cottage
2 1
Torthorwald, Dumfries and Galloway, Verenigd Koninkrijk
vanaf €45 €73
per nacht
Cottage  Fife
-55%
16 feb. - 23 feb.
Cottage
6 3
Fife, Schotland, Verenigd Koninkrijk
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €65 €144
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Cottage  Lanton
-34%
22 apr. - 29 apr.
Cottage
2 1
Lanton, Scottish Borders, Verenigd Koninkrijk
vanaf €73 €111
per nacht
Cottage  West Cliff
-45%
17 nov. - 24 nov.
Cottage
2 1
West Cliff, North Yorkshire, Verenigd Koninkrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €65 €118
per nacht
Cottage  Falkirk
-34%
6 jan. - 13 jan.
Cottage
6 3
Falkirk, Schotland, Verenigd Koninkrijk
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf €114 €172
per nacht
Bekijk alle deals

Mindervaliden vakantie in het Verenigd Koninkrijk - onbegrensde mogelijkheden

Het Verenigd Koninkrijk is een Soevereine staat in West-Europa, en bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Ook het eiland Man en de Kanaaleilanden behoren tot het Verenigd Koninkrijk. De totale oppervlakte van het Verenigd Koninkrijk is ongeveer 240.000 vierkante kilometer, en hier zijn diverse attracties en recreatieve voorzieningen te vinden die het een uitstekende locatie maken voor een mindervaliden vakantie.

Op vakantie met een rolstoel in Engeland

Engeland is een land dat niet alleen mooie stranden heeft, maar ook erg veel bezienswaardigheden. Een van de bezienswaardigheden die u zeker moet bezoeken tijdens een verblijf in Engeland is Stonehenge. Stonehenge is een megalitisch monument uit de steentijd, en staat vlakbij de plaats Amesbury in Zuidwest-Engeland. Het monument bestaat uit een cirkelvormige verzameling van staande steden en aantal greppels. Stonehenge is een unieke verschijning en ziet eruit alsof het iets buitenaards heeft. Deze bezienswaardigheid is goed bereikbaar met onder andere rolstoelen en rollators, en er zijn ook meerdere invalide parkeerplaatsen.

In het zuidoosten van Engeland ligt de stad Canterbury, die met 3 gebouwen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO erg interessant is om te bezoeken. In deze stad ligt de beroemdste kathedraal van Engeland, namelijk de kathedraal van Canterbury. De kathedraal is gebouwd in de gotische stijl, en is over de jaren heen uitgebreid en herbouwd. Behalve deze kathedraal bevinden zich in de stad ook de St. Martin's Church en de St. Augustine's abbey, die beide samen met de kathedraal op de Werelderfgoedlijst staan. De St. Augustine's abbey is een ruïne van een grote abdij, en de St. Martin's church is de oudste parochiekerk van Engeland.

Ook zijn er verschillende steden in Engeland die de moeite waard zijn om te bezoeken. Bovenaan de lijst met interessante steden staat Londen. In de stad kunt u erg veel bezienswaardigheden vinden zoals de Big Ben, het Buckingham Palace, de Tower of London en de Tower Bridge. Ook het reuzenrad de London Eye is een van de bezienswaardigheden in de stad. U heeft de mogelijkheid om met dit reuzenrad naar boven te gaan, en de stad en de omgeving rondom Londen vanuit een ander oogpunt te zien. De gesloten capsules van het reuzenrad zijn toegankelijk voor rolstoelen, waardoor u ook kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Bezienswaardigheden en uitjes in Schotland

Schotland is ook een onderdeel van het Verenigd Koninkrijk, en in dit land is het een stuk minder dichtbevolkt, en staat de natuur centraler dan in Engeland. Als u naar Schotland reist, of hier een aangepaste vakantiewoning huurt is de stad Edinburgh een echte must-see. Deze stad is na Glasgow de grootste stad van Schotland en tevens de hoofdstad van het land. De binnenstad van Edinburgh staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De belangrijkste bezienswaardigheid van de stad is het Edinburgh Castle, die op een vulkanische berg, de Castle Rock, gebouwd is. Het grootste deel van het kasteel stamt uit de 17e eeuw. In het kasteel heeft u de mogelijkheid om de Schotse kroonjuwelen en de Stone of Destiny te bezichtigen. in de rest van de stad kunt u heerlijk wandelen in de smalle, sfeervolle straatjes, en in de restaurantjes of cafés wat eten of drinken. Op die manier de echte Schotse sfeer en cultuur proeven. Daarnaast kunt u ook de Scotch Whisky Experience bijwonen, en op die manier leren hoe Whisky gemaakt wordt, en de nationale Schotse drank proberen.

Zowel mooi als interessant: Noord-Ierland

In Noord-Ierland kunt u de hoofdstad Belfast bezoeken. Deze stad is erg interessant om te bezoeken, en als u in de stad bent kunt u de echte Noord-Ierse gezelligheid en sfeer proeven in de vele cafés, pubs en restaurants. Ook is er in de stad een Titanic monument te vinden, die gebouwd is om de herinnering van de ramp met de Titanic te herdenken. In de stad ligt ook de St. Anne's Cathedral, de stad die tussen 1899 en 1904 gebouwd werd.

Al met al is het Verenigd Koninkrijk een uitstekende locatie om een mindervaliden vakantie door te brengen, zowel in Engeland, Schotland, Wales als in Noord-Ierland. Elk land in het Verenigd Koninkrijk heeft een unieke sfeer en cultuur te bieden, en overal zijn veel bezienswaardigheden die ook geschikt zijn voor mindervaliden.

image-tag