Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - CASAMUNDO
Mijn voorkeuren

Groepsaccommodaties in Valkenburg - gezellige trekpleister

Valkenburg
Om het even wanneer
Gasten
Met zijn allen een paar dagen naar Valkenburg. Niets gezelliger dan een fijne groepsaccommodatie van waaruit je dit charmante stadje in Zuid-Limburg te ontdekken. Met een grote groep wordt de vakantie fantastisch, mits je een fijn verblijf hebt!
LEES VERDER »

Vakantiehuizen voor groepen in Valkenburg

In ons ruime aanbod vind je zeker een groepsverblijf met genoeg ruimte, zodat iedereen kan ontspannen. Met een groepsaccommodatie in of om Valkenburg hoeft niemand zich te vervelen. Natuurlijk hebben wij wel een paar suggesties voor wat u allemaal kunt doen.

Zomerse ambiance in het Mergelland

In de zomer heerst in Valkenburg aan de Geul een gezellige drukte. Families met kinderen, teamuitjes, vriendengroepen en wielrenners: ze weten allemaal de weg te vinden naar Zuid-Limburg.

De heuvelachtige regio is natuurlijk perfect voor groepen wandelaars en moedige fietsers. De bekende Mergellandroute voert langs mooie mergeldorpjes, oplopende en aflopende weilanden en niet te vergeten sfeervolle cafés om bij te tanken.

Ook minder krachtige fietsliefhebbers ontdekken de groene glooiingen van het Zuid-Limburgse land zonder rood aangelopen gezicht: u huurt gewoon een elektrische fiets!

Activiteiten in Valkenburg

Met kinderen, oude vrienden of teambuilding? Valkenburg is helemaal ingesteld op verschillende soorten groepsactiviteiten. Tokkelen, minigolven, laser gamen, een kabelbaanrit of zoef rodelend te berg af. De rodelbaan is overigens gesloten in de winter van Januari tot Maart.

Middeleeuws en toch modern

De Romeinse invloeden zijn nog duidelijk merkbaar in deze Zuid-Limburgse plek. In en om Valkenburg zijn daarom veel monumenten te vinden: een oud openluchttheater, een kasteelruïne en oude stadspoorten.

Behoud die Middeleeuwse sfeer ook in uw groepsverblijf in een van de buitengewone kastelen of burchten. Deze authentieke groepsaccommodaties zijn gerenoveerd, dus van alle luxe voorzien.

Wilt u nog meer van Zuid-Limburg zien en in de Romeinse sferen blijven, bezoek dan het sfeervolle Maastricht. Voor historie loopt van de Sint Servaasbrug naar het Vrijthof, waar u met uw groep zeker een terrasje vindt om de geliefde bourgondische Maastrichtse sfeer te proeven.

Barbecue of zwembad: uw groepsaccommodatie

De mooie foto’s bekijkt u aan het eind van de dag gezellig samen in uw groepsaccommodatie. Boekt u een van de ruime groepsaccommodaties, weet u zeker dat iedereen bij thuiskomst op zijn gemak even bij kan komen in zijn eigen slaapkamer. Net zo belangrijk is natuurlijk een ruime keuken, fijn terras of woonkamer. Kunt u de dag ook passend uit laten klinken onder genot van een drankje.

Het belangrijkste is dat alles voorhanden in uw groepsverblijf. Alles is mogelijk: luxe groepsaccommodaties met zwembad, sauna en barbecue of een groepsverblijf waar de hond mee mag. Accommodaties voor groepen vindt u namelijk ook buiten het centrum van Valkenburg. Bekijk dan groepsaccommodaties in de buurt van Mergeldorp Epen, Gulpen of Mechelen.

Zuid-Limburg: schilderachtig in de winter

Ook ‘s winters is Valkenburg een plaatje. Keuvel samen met uw reisgezelschap over de kerstmarkt in December. Dat kan in Valkenburg zelf, of maak een groepsuitje naar een kerstmarkt in Duitsland.

In andere maanden verschanst u zich op een van de vele verwarmde terrassen. Mok warme chocomelk met een extra scheut likeur, en u bent zo weer opgewarmd.

Een winterse groepsaccommodatie met open haard in Valkenburg geeft uw vakantie in Limburg net even dat extra beetje charme. Voor een echt gezellige groepsaccommodatie zoekt u naar een boerderij of een hoeve. Met een accommodatie gelegen in deze heuvelachtige omgeving, waant u zich in een kerstverhaal.

image-tag