Mijn voorkeuren
Eindelijk weer samen weg: groepsaccommodaties in Friesland - Casamundo base64Hash Eindelijk weer samen weg: groepsaccommodaties in Friesland - Casamundo

Eindelijk weer samen weg: groepsaccommodaties in Friesland

Friesland
Om het even wanneer
Gasten
U plant een vakantie voor een grote groep in Friesland, bijvoorbeeld met familie of een groep vrienden.
LEES VERDER »

Superdeals voor vakantiehuizen in Friesland

Bespaar tot 91%

Bungalow De Veenhoop
-64%
18 sep. - 25 sep.
Bungalow ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
De Veenhoop, Smallingerland, Friesland
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €125 €345
per nacht
Appartement Hollum
-91%
6 apr. - 13 apr.
Appartement 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Hollum, Ameland, Friesland
vanaf €17 €187
per nacht
Huis Lemmer
-65%
4 nov. - 11 nov.
Huis 76 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lemmer, De Friese Meren, Friesland
vanaf €71 €200
per nacht

Friesland: Onze aanraders

Bungalow De Veenhoop
-79%
6 nov. - 13 nov.
Bungalow ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
De Veenhoop, Smallingerland, Friesland
4,7 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €68 €316
per nacht
Bungalow Terherne
-55%
28 jun. - 5 jul.
Bungalow 90 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Terherne, De Friese Meren, Friesland
vanaf €157 €352
per nacht
Huis Noordwolde
-38%
22 sep. - 29 sep.
Huis 75 m² ∙ 4 gasten ∙ 3 slaapkamers
Noordwolde, Weststellingwerf, Friesland
vanaf €96 €156
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Huis  Anjum
wifi
Huis 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Anjum, Dongeradeel, Friesland
vanaf €122
per nacht
Bungalow  Midsland
-56%
6 nov. - 13 nov.
Gratis annulering
wifi
Bungalow ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Midsland, Terschelling, Friesland
vanaf €83 €185
per nacht
Hut  Makkum
-72%
26 feb. - 4 mrt.
Gratis annulering
wifi
Hut ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Makkum, Súdwest Fryslân, Friesland
vanaf €149 €538
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Huis  Anjum
-44%
30 sep. - 7 okt.
Keuken
Huis 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Anjum, Dongeradeel, Friesland
vanaf €124 €219
per nacht
Bungalow  Midsland
-54%
15 dec. - 22 dec.
Gratis annulering
Keuken
Bungalow ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Midsland, Terschelling, Friesland
vanaf €106 €227
per nacht
Huis  Anjum
-47%
15 sep. - 22 sep.
Keuken
Huis 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Anjum, Dongeradeel, Friesland
vanaf €138 €262
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met terras of patio

Camping  Makkum
-35%
30 sep. - 7 okt.
Balkon / Patio
Camping 35 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Makkum, Súdwest Fryslân, Friesland
vanaf €86 €131
per nacht
Huis  Woudsend
-31%
24 mei - 31 mei
Balkon / Patio
Huis 69 m² ∙ 2 gasten ∙ 2 slaapkamers
Woudsend, Súdwest Fryslân, Friesland
vanaf €95 €138
per nacht
Bungalow  Midsland
-60%
6 nov. - 13 nov.
Gratis annulering
Balkon / Patio
Bungalow ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Midsland, Terschelling, Friesland
vanaf €90 €224
per nacht
Bekijk meer aanbiedingen

Vakantiehuizen voor groepen in Friesland

Dat is niet alleen gezellig samen te overnachten in een groepsaccommodatie in Friesland of vakantieboerderij, maar ook nog eens praktisch: u heeft geen gedoe met vertraagde vluchten of gedoe met losse kamers verdeeld over hotels. De juiste locatie voor uw vakantiehuis te vinden en tegelijkertijd leuke groepsactiviteiten te plannen is alleen niet zo makkelijk. U zoekt een groepsaccommodatie met genoeg luxe, dat niet alleen groot genoeg is voor uw reisgezelschap maar ook een handige uitvalsbasis is voor een dagje uit. Daarom geven wij u tips voor gezellige activiteiten en zoeksuggesties voor uw groepsaccommodatie in Friesland. Zo maakt u er met zekerheid een bijzondere groepsreis van.

Alles wat u nodig heeft voor een groepsvakantie aan het water

Zegt u vakantie in Friesland, dan zegt u vakantie aan het water! Niet alleen grenst Friesland aan de Noordzee en aan het IJselmeer, de provincie heeft talloze prachtige meren. Gaat u met een groep waterliefhebbers, dan heeft u genoeg keuze voor het huren van een groepsaccommodatie in Friesland aan het water. 

Een groepsvakantie aan het IJselmeer in Friesland is een goede plek om met uw groep te gaan zeilen. Verblijft u het liefst aan een van de prachtige Friese meren? Dan zoekt u beter een ruime groepsaccommodatie dichtbij de Grootte Brekken bijvoorbeeld in Lemmer. Een andere optie is een grote accommodatie aan het meer Fluessen en voor een van onze huizen geschikt voor groepen aan het aansluitende Heegermeer, zoekt u nabij Heeg naar vakantiehuizen voor meerdere personen.

Mooie groepsaccommodaties aan het water vindt u bovendien vlakbij het Tjeukemeer. Voor een mooie groepsverblijf in Friesland aan het water van het Snekermeer, kunt u een groepsaccommodatie aan het water huren bij Terherne.

En wanneer u een mooie groepsaccommodatie in Friesland aan het water wilt huren, dan kunt u voor het echte Friesche gevoel ook zoeken naar een groepsaccommodatie met boot in Friesland! De laatste elfstedentocht mag dan meer dan tien jaar geleden zijn, dat betekent niet dat u deze tocht niet zelf kunt beleven. Namelijk per boot! U vaart dan naar Leeuwarden, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Frankeker en Dokkum.

Beleef de Friese wadden met uw groepsreis

Prachtige natuur is er genoeg in Friesland. Met uw familie zijn er dus genoeg mogelijkheden voor leuke Friese dagjes uit in de omgeving. Bijvoorbeeld een gezellig dagje shoppen in Leeuwarden, of een goede pot golven in de bossen bij Appelscha, gelegen bij de grens met Drenthe.

Huur fietsen en verken de mooie verschillende landschappen die Friesland te bieden heeft. Diverse uitgestrekke bossen, meren en landbouwgebieden staan u te wachten wanneer u vanaf uw groepsaccommodatie in Friesland vertrekt. Friesland heeft bovendien vier nationale parken waar u tientallen verschillende planten en diersoorten aantreft.

Een uniek dagje uit tijdens uw groepsvakantie in Friesland, is een wadloop: u loopt wanneer het eb van over over zandplaten of steekt u over tussen twee wadden. Dit is een superactiviteit een groepsvakantie met kinderen, er zijn namelijk genoeg makkelijke en lichte wadlooptochten. Maar u kunt het zo avontuurlijk maken als de groep wil! Na een flinke wadlooptocht heeft u de rust en luxe van een van onze groepsaccommodaties meer dan verdiend!

Bent u van plan te gaan wadlopen met uw groep, zorg er dan voor dat u zich van tevoren goed laat informeren over de juiste voorbereidingen. Het is bijvoorbeeld belangrijk goede schoenen te dragen zodat niemand zijn voeten openhaald in het water. Wadlopen kan uw groep bijvoorbeeld naar Ameland, waar ook mooie groepsaccommodaties te vinden zijn.

Een 'normaal' bezoek aan een van de Waddeneilanen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Vanuit Friesland vertrekken namelijk meerdere veerboten naar de eilanden. 

Een groepsaccommodatie waar iedereen zich thuis voelt

Tevreden kinderen betekent een tevreden groep en een fijn verblijf in uw accommodatie! De kids gaan pas echt moe en voldaan naar bed, wanneer ze zich overdag konden uitleven. Watersporten heeft dat effect zeker, ook op volwassenen trouwens.

Ga daarom lekker surfen, kitesurfen of flyboarden. Cool is het nog ook, als het u ook echt lukt natuurlijk. Aan het eind van de dag komt u thuis in uw groepsaccommodatie met genoeg slaapkamers, zodat iedereen even bij kan komen en zich in alle rust kan opfrissen. 

Voor een bijzondere groepsaccommodatie in Friesland en om zelfs de meest kritische reisgenoten blij te maken, boekt u natuurlijk een luxe groepsaccommodatie. Wat dacht u van een groepsaccommodatie met eigen zwembad, zodat iedereen 's middags een frisse duik in het zwembad kan nemen.

Een ander soort luxe groepsaccommodatie die u bij ons vindt zijn boerderijen. Op een landelijke vakantieboerderij voor uw groep beleeft u het echte Friese leven pas echt. Zoek en boek daarom een van onze vakantiehuizen voor groepen in Friesland!

Vakantiehuizen voor groepen

Meer info
image-tag