Vakantiehuizen of vakantiewoningen boeken - Casamundo
Mijn voorkeuren
Groepsaccommodaties voor uw vakantie in Drenthe - Casamundo base64Hash Groepsaccommodaties voor uw vakantie in Drenthe - Casamundo

Groepsaccommodaties voor uw vakantie in Drenthe

Drenthe
Om het even wanneer
Gasten
Met de familie of een vriendengroep, met een groepsaccommmodatie in Drenthe heeft u het niet alleen gezellig maar hebt u ook de perfecte uitvalsbasis voor een paar actieve dagen.
LEES VERDER »
Bespaar tot 69%

Superdeals voor vakantiehuizen in Drenthe

Chalet Borger
-69%
4 nov. - 11 nov.
Chalet 45 m²
4 2
Borger, Borger-Odoorn, Drenthe
4,1 / 5,0
"Goed"
vanaf €30 €96
per nacht
Bungalow Midlaren
-62%
6 jan. - 13 jan.
Bungalow 65 m²
4 2
Midlaren, Tynaarlo, Drenthe
vanaf €48 €127
per nacht
Bungalow Witteveen
-63%
16 dec. - 23 dec.
Bungalow 120 m²
8 4
Witteveen, Midden-Drenthe, Drenthe
4,5 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €67 €181
per nacht

Drenthe: Onze aanraders

Chalet Borger
-16%
Chalet 65 m²
6 3
Borger, Borger-Odoorn, Drenthe
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €21 €25
per nacht
Boerderij Diever
Boerderij 95 m²
4 2
Diever, Westerveld, Drenthe
4,1 / 5,0
"Goed"
vanaf €81
per nacht
Huis Norg
Huis 134 m²
6 3
Norg, Noordenveld, Drenthe
4,2 / 5,0
"Goed"
vanaf €101
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiewoningen met wifi

Chalet wifi Borger
-73%
19 sep. - 26 sep.
wifi
Chalet 43 m²
6 3
Borger, Borger-Odoorn, Drenthe
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €43 €161
per nacht
Huis wifi Hooghalen
-76%
4 nov. - 11 nov.
wifi
Huis 120 m²
6 3
Hooghalen, Midden-Drenthe, Drenthe
4,1 / 5,0
"Goed"
vanaf €54 €225
per nacht
Chalet wifi Gasselternijveen
-50%
31 okt. - 7 nov.
wifi
Chalet 37 m²
4 2
Gasselternijveen, Aa en Hunze, Drenthe
3,9 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €30 €60
per nacht
Bekijk alle deals

Appartementen en vakantiehuizen met keuken

Bungalow Keuken Aalden
-71%
4 nov. - 11 nov.
Keuken
Bungalow 50 m²
4 2
Aalden, Coevorden, Drenthe
3,9 / 5,0
"Ruim voldoende"
vanaf €44 €150
per nacht
Huis Keuken Hoogersmilde
-56%
25 nov. - 2 dec.
Keuken
Huis 80 m²
6 3
Hoogersmilde, Midden-Drenthe, Drenthe
4,3 / 5,0
"Goed"
vanaf €45 €101
per nacht
Chalet Keuken Borger
-79%
25 nov. - 2 dec.
Keuken
Chalet 38 m²
4 2
Borger, Borger-Odoorn, Drenthe
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf €32 €153
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen met tuin

Villa Tuin Hollandscheveld
-65%
25 nov. - 2 dec.
Tuin
Villa 88 m²
6 3
Hollandscheveld, Hoogeveen, Drenthe
4,2 / 5,0
"Goed"
vanaf €53 €151
per nacht
Huis Tuin Hooghalen
-70%
31 okt. - 7 nov.
Tuin
Huis 130 m²
8 3
Hooghalen, Midden-Drenthe, Drenthe
4,1 / 5,0
"Goed"
vanaf €64 €215
per nacht
Huis Tuin Zorgvlied
-38%
4 nov. - 11 nov.
Tuin
Huis 75 m²
4 2
Zorgvlied, Westerveld, Drenthe
4,5 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf €57 €92
per nacht
Bekijk alle deals

Vakantiehuizen voor groepen in Drenthe

In een van de grote vakantiehuizen of vakantieboerderijen in Drenthe heeft u de ruimte om gezamenlijk te eten, gezellig te spelen, maar ook om even bij te komen op een van de slaapkamers. Van natuur tot shoppen, voor vrienden of families: met onze tips en een van onze groepsaccommodaties heeft u beslist een goede start van uw groepsvakantie.

Samen de Natuur van Drenthe ontdekken

Om de provincie in het noorden van Nederland te ontdekken kunt u het beste fietsen huren voor de hele groep. De Drenthse omgeving is uniek en veelzijdig, het is makkelijk een dagje weg te plannen van uw groepsaccommodatie.

De Hunebedden zijn een van de populairste attracties in Drenthe. De hunebedden vindt u verspreid over Drenthe, vooral rondom Assen en Emmen. Wilt u deze eeuwenoude monumenten bezichtigen, dan loont zich een groepsaccommodatie in Drenthe zeker. Het is natuurlijk mogelijk er met een busje naartoe te rijden, maar er zijn ook veel fietsroutes aangelegd zodat u met de groep alle landschappen, heidevelden en hunebedden zien kan. 

Huurt u een groepsaccommodatie in Drenthe, dan bevindt u zich in een van de oudst bewoonde landschappen van Nederland met gevarieerde prachtige landschappen. Het Nationaal Park Dwingelderveld in het zuid-westen van Drenthe bijvoorbeeld, is een prachtig 3.700 hectare groot natuurgebied. Hier komt u zeker tot rust, of maakt u een stevige groepswandeling. Met een van onze groepsaccommodaties bij Dwingelo zit u midden in de natuur en vlakbij dit natuurgebied.

Drenthe staat ook bekend om de veengebieden die te bezichtigen zijn in het openluchtmuseum Veenpark. Hier ziet u veenputten, plaggenhutten en hoe turf wordt gewonnen. Na zo'n dag in de Drenthse buitenlucht komt u natuurlijk heerlijk tot rust in uw sfeervolle groepsaccommodatie!

Uw buitengewone groepsaccommodatie in Drenthe

Natuurlijk hoeft u geen standaard vakantiehuis te huren omdat u met meerdere personen bent! Wat dacht u ervan op een boerderij in Drenthe te slapen, omringd met bossen. Kan uw groep wel wat luxe verdragen tijdens de vakantie? Huur dan een van onze groepsaccommodaties met zwembad in Drenthe! Gegarandeerd dat kinderen, jongeren maar ook ouders en groepsbegeleiders het dan naar hun zin hebben. Met een eigen zwembad bij uw groepsaccommodatie wordt het namelijk nooit saai. 

Ook wanneer u een dag bij het groepshuis blijft, hoeft niemand zich te vervelen. Wanneer u een groepsaccommodatie op een vakantiepark in Drente boekt, heeft u namelijk alle voorzieningen bij de hand. In Drenthe vindt u ook bungalowparken met grote vakantiehuizen, dan zit u vlakbij het zwembad, de tennisbaan en speeltuin. Gaat u met een grote familie, dan horen uw huisdieren daar natuurlijk ook bij. In ons ruime aanbod vindt u ook ruime groepsaccommodaties in Drenthe waar honden zijn toegestaan.

Zoekt u een accommodatie waar uw groep in alle rust vakantie kan vieren, dan zit u in Drente goed. Drenthe is namelijk het dunstbevolkte gebied van Nederland. Heeft u liever wat reuring om u heen om bijvoorbeeld een dagje te gaan winkelen? Zoekt u dan beter een groepshuis in de buurt van het gezellige Meppel, of een accommodatie bij Hoogeveen.

Groepsuitjes in Drente

Met een groot vakantiehuis in Drenthe, bezoekt u samen het dierenpark in Emmen: Wildlands Adventure Zoo Emmen. Of wat dacht u ervan om outdoor te klimmen in een van de klimparken. Voor racefanaten loont zich een bezoek aan het TT circuit in Assen, waar u trouwens ook met uw eigen auto of motor een rondje kunt rijden.

In de buurt van het dorp Westerbork kunt u ook een ontnuchterende beleving aangaan. Hier kunt u namelijk de historische locatie Kamp Westerbork bezoeken. Dit transportatiekamp tijdens de Tweede Wereldoorlog is tegenwoordig een herinneringscentrum en museum.

image-tag