Mijn voorkeuren
Beleef een fantastische gezinsvakantie in Zeeland - Casamundo base64Hash Beleef een fantastische gezinsvakantie in Zeeland - Casamundo

Beleef een fantastische gezinsvakantie in Zeeland

Zeeland
Om het even wanneer
Gasten
Zeeland is één van de populairste provincies onder Nederlanders voor een vakantie in eigen land. Een gezinsvakantie in Zeeland staat garant voor vermaak voor jong en oud. U kunt een vakantiewoning huren en vanuit uw verblijfplaats talloze activiteiten ondernemen en uitstapjes maken.
LEES VERDER »

Zeeland: Onze aanraders

Ontdek de beste aanbiedingen in Zeeland voor je volgende vakantie, vanaf 36 € per nacht.

60 m² Huis
60 m² Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Oostkapelle, Veere, Zeeland
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 61 €
per nacht
Bekijk alle deals

Gezinsvakantie in Zeeland: huisdiervriendelijke vakantiehuisjes

55 m² Huis
55 m² Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sint-Annaland, Tholen, Zeeland
4,6 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 54 €
per nacht
30 m² Huis
30 m² Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Hoek, Terneuzen, Zeeland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 83 €
per nacht
Huis
Huis ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Zonnemaire, Schouwen-Duiveland, Zeeland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 97 €
per nacht

Gezinsvakantie in Zeeland met een zwembad

57 m² Huis
57 m² Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Breskens, Sluis, Zeeland
4,2 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf 36 €
per nacht
40 m² Huis
40 m² Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Breskens, Sluis, Zeeland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 79 €
per nacht
65 m² Huis
65 m² Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Breskens, Sluis, Zeeland
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 123 €
per nacht

Gezinsvakantie in Zeeland met een terras

160 m² Huis
160 m² Huis ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Kamperland, Noord-Beveland, Zeeland
4,6 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 149 €
per nacht
110 m² Appartement
110 m² Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Heinkenszand, Borsele, Zeeland
4,5 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 75 €
per nacht
60 m² Appartement
60 m² Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Heinkenszand, Borsele, Zeeland
4,5 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 80 €
per nacht

Gezinsvakantie in Zeeland

U kunt bijvoorbeeld heel goed fietsen en wandelen in Zeeland. Dat is een fantastische en actieve manier om de provincie goed te leren kennen. Daarnaast is de zee in alle seizoenen een populaire plek om uw tijd door te brengen. In de zomer kunt u hier heerlijk zonnen en in de koudere maanden kunt u hier lekker uitwaaien. Verder heeft Zeeland een aantal prachtige steden met historische bezienswaardigheden zoals Middelburg, Zierikzee en Domburg. Geniet van een heerlijke gezinsvakantie in Zeeland in een vakantiewoning.

Ontdek de Deltawerken tijdens uw gezinsvakantie in Zeeland

Verblijf in een huisje in Zeeland en onderneem leuke activiteiten die ook leerzaam zijn voor de kinderen. De Deltawerken zijn zonder meer de belangrijkste bezienswaardigheid in Zeeland. Hier bent u getuige van de Nederlandse expertise op het gebied van watermanagement. Het indrukwekkende verdedigingssysteem zorgt ervoor dat Nederland beschermd wordt tegen overstromingen. Om meer te weten te komen over de precieze werking en de geschiedenis moet u echt een bezoekje brengen aan Neeltje Jans. De educatieve zeehondenshows en rondvaarten rondom de Deltawerken zijn echte aanraders voor het hele gezin.

Ontdek de mooiste steden van Zeeland vanuit uw accommodatie

Wie houdt van mooie steden moet tijdens een gezinsvakantie in Zeeland zeker een bezoekje brengen aan Middelburg. De hoofdstad van Zeeland heeft een prachtig centrum met vooral veel 16de- en 17de-eeuwse panden. Zowel onder Nederlanders als onder Belgen en Duitsers is Middelburg een populaire winkelstad. Een aantal in het oog springende gebouwen die u gezien moet hebben zijn het Stadhuis van Middelburg, de Abdij van Middelburg, de Lange Jan en de Kuiperspoort. Daarnaast is er altijd wel iets te doen in deze historische stad. Zo worden er regelmatig rommelmarkten, boekenmarkten en ambachtmarkten gehouden op de vismarkt. Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor de kleintjes? Rijd dan vanuit uw vakantieverblijf naar Mini Mundi. Dit is een klein familiepark met speeltuinen en attracties waar de kinderen zich met gemak een dag kunnen vermaken.

Actieve gezinsvakantie in Zeeland

Verblijft u in een appartement in Zeeland met het hele gezin? Dan kunt u er elke dag wel op uit trekken om uw tijd actief te besteden. Door de hele provincie kunt u geweldig fietsen of mountainbiken. Met name het strand is in alle seizoenen een heerlijke plek voor lange wandelingen. Met name in de zomer kunt kiezen uit een groot aantal watersporten. Er zijn talloze bedrijven actief die activiteiten zoals duiken, waterskiën, zeilen, roeien of kanovaren aanbieden. Ook het huren van een jetski behoort tot de mogelijkheden. Voor watersporten kunt u terecht aan de kust, maar ook het Veerse Meer is een populaire plek voor diverse watersporten. Kortom, Zeeland is een geweldige vakantiebestemming voor het hele gezin waar u zich nooit hoeft te vervelen.

Vakantiehuizen voor het gezin

Meer info
image-tag