Mijn voorkeuren
Kindvriendelijke vakantie Toscane - Casamundo base64Hash Kindvriendelijke vakantie Toscane - Casamundo

Kindvriendelijke vakantie Toscane

Toscane
Om het even wanneer
Gasten
Een gezinsvakantie Toscane spreekt bij velen tot de verbeelding. Dit is niet onterecht, aangezien Toscane tot de mooiste regio's van Italië behoort. Aan de westzijde van de regio ligt de Tyrreense Zee, terwijl het aan de andere kant de bescherming van de Appenijnen geniet.
LEES VERDER »

Kindvriendelijke vakantie Toscane met wifi

Huis  Lucignano
-38%
6 nov. - 13 nov.
Huis ∙ 15 gasten ∙ 7 slaapkamers
Lucignano, Arezzo, Toscane
vanaf €772 €1.252
per nacht
Huis  Barberino Val d'Elsa
-34%
6 nov. - 13 nov.
Huis ∙ 16 gasten ∙ 8 slaapkamers
Barberino Val d'Elsa, Florence, Toscane
vanaf €1.694 €2.574
per nacht
Huis  Volterra
-27%
26 feb. - 5 mrt.
Huis ∙ 22 gasten ∙ 9 slaapkamers
Volterra, Pisa, Toscane
vanaf €1.350 €1.841
per nacht

Kindvriendelijke vakantie Toscane met een tuin

Huis  Monsummano Terme
-42%
20 nov. - 27 nov.
Huis ∙ 15 gasten ∙ 7 slaapkamers
Monsummano Terme, Pistoia, Toscane
vanaf €697 €1.211
per nacht

Een auto is aan te raden als u in Toscane bent. Hoewel het openbaar vervoer prima geregeld is, geniet u met uw eigen vervoersmiddel een grote mate van vrijheid en onafhankelijkheid.

Tussen het strand en de natuur

U bepaalt zelf hoe uw vakantie met kinderen Toscane eruit ziet. Ook met hele jonge kinderen en baby's zult u hier een onvergetelijke tijd hebben. In een vakantiehuisje aan de zee vergeet u de alledaagse stress direct, terwijl u geniet van het heerlijke klimaat. Midden in de natuur, tussen de glooiend heuvels, olijfbomen en wijngaarden, ontspant u met elkaar en komt u volledig tot rust. U valt van de ene in de andere verbazing tijdens een wandeling door de dennenbossen.

Als u op zoek bent naar het water, moet u in Maremma zijn. Hier is het water helder en schoon en worden er op het strand verschillende spellen georganiseerd voor uw kinderen. Ook in Livorno en op het eiland Elba vindt u prachtige stranden en heerlijk, aangenaam water.

Ontspanning is belangrijk, maar de regio Toscane heeft nog veel meer moois te bieden. Een bezoek aan de hoofdstad Florence behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden tijdens een kindvriendelijke vakantie Toscane. Deze stad, met haar indrukwekkende kathedraal en prachtige paleizen, mag u niet missen. En natuurlijk is er Pisa, de stad wie wereldberoemd is geworden vanwege haar scheve toren. Een gezinsvakantie Toscane is de ideale mogelijkheid om dit van uw lijstje te schrappen.

Mooie uitstapjes met uw kinderen

Uw kinderen zullen nog lange tijd napraten over het prachtige Toscane. Er valt voor hen dan ook veel te beleven. Op 35 kilometer ten zuiden van Pisa, ligt het prehistorische dinosauspark. De levensgrote dino's zullen indruk maken op jong en oud, zeker in combinatie met de schitterende natuur.

Meer richting de kust kunt u het vrijetijdspark Giochi Cavallino Matto bezoeken, tijdens een kindvriendelijke vakantie Toscane. De draaimolen en het treintje spreken zelfs de jongste koters ongetwijfeld aan, terwijl de oudere kinderen zich vermaken in de achtbaan of de andere 'ruige' attracties.

Voor sprookjesfanaten is het Pinocchio Park in Collodi een mooi uitstapje. Hier wordt het welbekende sprookje met beelden verteld. Het is weer eens iets anders dan op de televisie. Zoals u ziet is een vakantie met kinderen voor iedere leeftijdsgroep geschikt. Zorg ervoor dat u uw fotocamera niet vergeet, zodat u mooie herinneringen overhoudt aan uw verblijf. Na een schitterende dag kunt u 's avonds heerlijk ontspannen in een vakantiewoning van Casamundo. Een gezamenlijke maaltijd met een glas Toscaanse wijn is de perfecte manier om uw dag af te sluiten.

Vakantiehuizen voor het gezin

Meer info
image-tag