Kindvriendelijke vakantie Portugal - Casamundo base64Hash Kindvriendelijke vakantie Portugal - Casamundo

Kindvriendelijke vakantie Portugal

Portugal
Om het even wanneer
Gasten
Portugal
Om het even wanneer
Gasten
Portugal is een populaire reisbestemming met een veelzijdig aanbod aan ontspanningsmogelijkheden voor het hele gezin. Een afwisselend landschap met bossen, stranden en de zee nodigen uit om de Portugese levensstijl te ontdekken.
LEES VERDER »
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Uitgebreid persoonlijk advies
Uitgebreid persoonlijk advies
Groot aanbod en veilige boeking
Groot aanbod en veilige boeking

Gezinsvakantie in Portugal met wifi

Blijf verbonden in Portugal: ontdek vakantiewoningen met supersnel internet.

Appartement  Monte
5 nov. - 12 nov.
-21%
€176
€140 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Monte, Funchal, Portugal
Boek nu

Gezinsvakantie in Portugal

U kunt tijdens een kindvriendelijke vakantie Portugal tot rust komen aan het strand, of juist actief op ontdekkingstocht gaan met lange wandeltochten door de bossen en velden. Daarnaast bevinden zich in Portugal enkele van de mooiste steden van Europa. In Lissabon zult u zich in een heel andere wereld wanen. Vergeet ook vooral niet enkele van de bekende vissersdorpjes te bezoeken als u in Portugal bent. Al deze activiteiten kunnen perfect gecombineerd worden tijdens een gezinsvakantie Portugal. Casamundo biedt daar de gelegenheid bij uitstek voor, met een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Portugal voor elk budget.

Prachtige steden en pittoreske dorpjes

Zoals gezegd is Lissabon de stad waar iedereen zich vergaapt aan een veelheid aan pracht en praal. Een unieke combinatie van architectuur en cultuur trekt jaarlijks vele toeristen naar de stad. Indrukwekkende kathedralen en eeuwenoude ruïnes en burchten nodigen uit en brengen iedereen in vervoering.
Ook, het meer noordelijk gelegen, Porto heeft wereldfaam vergaard, vanwege de beroemde Portowijnen. De goed onderhouden historische stadskern van Porto heeft een plekje op de werelderfgoedlijst van UNESCO weten te bemachtigen, en een bezoek aan deze prachtige stad zal zeker een meerwaarde aan uw kindvriendelijke vakantie Portugal hebben.
Buiten de grote steden, telt Portugal ontelbare kleine dorpjes. Op deze schilderachtige plekjes beleeft u Portugal op de manier waarop het hoort. Vaak gelegen in een mooie omgeving, is het mogelijk een mooie wandeling uit te stippelen tijdens een vakantie met kinderen Portugal. Dit wordt steeds aantrekkelijker, aangezien Portugal druk bezig is haar wandelnetwerken uit te breiden en te verbeteren.

Een inspirerend natuurlandschap

Als u niet van het massatoerisme houdt, kunt u een heerlijke vakantie tegemoet zien in de landelijke gebieden van Portugal. Als u niet met uw eigen auto naar Portugal reist, kan het in dit geval zeker handig zijn een auto te huren tijdens uw kindvriendelijke vakantie Portugal. Dit geeft u een stuk meer vrijheid dan reizen met het openbare vervoer en u komt op plekjes waar niet iedereen weet van heeft.
Zet uw auto aan de rand van een bos en trek eropuit. In de dennen- en eikenbossen is de kans aannemelijk dat u een waterval of een mooi dal tegenkomt.
Portugal werd in het verleden beïnvloed door Romeinse en Arabische bevolkingsgroepen. Vele bouwwerken en monumenten, met een diverse architectuur, zijn daar heden ten dage nog het bewijs van. Door de scheepvaart werd Portugal een tijd lang tot de meest welvarende gebieden ter wereld gerekend. Er werden kosten noch moeite gespaard deze rijkdom uit te dragen. Portugal floreerde, en doet dat eigenlijk nog steeds. En u profiteert daarvan als u nu een gezinsvakantie Portugal boekt bij Casamundo.

Vakantiehuizen voor het gezin

Meer info
image-tag