Mijn voorkeuren
Kindvriendelijke vakantie Parijs - Casamundo base64Hash Kindvriendelijke vakantie Parijs - Casamundo

Kindvriendelijke vakantie Parijs

Parijs
Om het even wanneer
Gasten
Welkom in de grootste stad van Frankrijk: Parijs. Een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin, waar u dagenlang kunt genieten van de schoonheid die deze stad te bieden heeft. U bekijkt er natuurlijk de bekende bouwwerken, maar u kunt ook uren door de winkelstraatjes van Parijs slenteren.
LEES VERDER »

Parijs: Onze aanraders

44 m² Appartement
44 m² Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 119 €
per nacht
20 m² Appartement
20 m² Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 87 €
per nacht

Vakantiehuizen met terras of patio

Privé kamer
Privé kamer ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
4,0 / 5,0
"Goed"
vanaf 44 €
per nacht
75 m² Appartement
75 m² Appartement ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 537 €
per nacht
135 m² Appartement
135 m² Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 490 €
per nacht

Gezinsvakantie in Parijs

U raakt er niet uitgekeken! Casamundo biedt zowel moderne vakantiewoningen, als traditionele huizen in Oud-Franse stijl zodat u de gezinsvakantie Parijs vindt, die het beste bij u past.

De stadssymbolen van Parijs

Uiteraard mag een bezoek aan de Eiffeltoren niet ontbreken tijdens een vakantie met kinderen Parijs. De 320-meter hoge toren is wellicht het bekendste bouwwerk in Europa en het symbool van Parijs. Het is mogelijk de top van de Eiffeltoren te bereiken, per voet of per lift, maar door de enorme drukte zult u op een lange wachttijd moeten rekenen. Volgens de 7 miljoen bezoekers per jaar is het schitterende uitzicht dat meer dan waard. Laat u vervolgens in vervoering brengen door de Notre-Dame Kathedraal. Zowel van buiten als aan de binnenkant een zeer indrukwekkend gebouw. Deze en andere stadsgezichten kunt u eenvoudig en op eigen tempo bezoeken door de 'hop-on hop-off' bus.
Zorg wel dat u, tijdens een kindvriendelijke vakantie Parijs, tijd maakt voor een goede lunch. In een van de gezellige etablissementen die Parijs kent, geniet u van Franse broodjes, kaas, quiche en allerlei zoetigheid. Vooral dat laaste zal uw kinderen doen watertanden.

Rust in de drukte

Om uw kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met deze miljoenenstad, kunt u een boottocht over de Seine maken. Deze rivier loopt dwars door Parijs heen, en geeft u een fraai blik over de modestad.
Om even te bekomen van de grootsheid van een gezinsvakantie Parijs, kunt u de Tuinen van Versailles opzoeken. Of begeef u richting de opmerkelijke stadsboerderij La Ferme. Een oase van rust, midden in een van de grootste steden van Europa. Een aangename adempauze, waar u en uw kinderen de overweldigende ervaringen van Parijs even kunnen laten bezinken.

Disneyland, kinderland

De ultieme vakantie met kinderen Parijs vindt u natuurlijk in Disneyland Parijs, het grootste attractiepark ter wereld. Wat is er voor hen nu leuker dan in een sprookjesachtige omgeving kennis te maken met Mickey Mouse, Donald Duck en nog vele anderen? Ook u zult u vergapen aan de mooi aangeklede attracties en thema's in het park. Disneyland ligt op een ruim half uur van het centrum van Parijs. Beide zijn uitstekend te combineren tijdens een kindvriendelijke vakantie Parijs in een vakantiewoning van Casamundo.

Vakantiehuizen voor het gezin

Meer info
image-tag