Een gezinsvakantie in Karinthië verveelt nooit

2.784 Vakantieverblijven beschikbaar

Hoe lang uw gezinsvakantie in Karinthië ook duurt, u komt altijd tijd te kort. Het zuidelijke deel van oostenrijk heeft tal van bijzondere plekken om te ontdekken, talloze activiteiten om te ondernemen en een prachtige natuur om te bekijken. Een vakantiehuis in dit gebied is een aanrader voor alle leeftijden. Kinderen kunnen hier nog echt kind zijn en de volwassenen doen graag met ze mee. Want wat is er leuker voor de kinderen om vlotten te bouwen of andere waterpret te beleven samen met hun ouders. Er zijn genoeg meren en rivieren in dit gebied die dit mogelijk maken. Een gezinsvakantie in Karinthië is één grote magische belevenis in de natuur. Maar Karinthië heeft ook nog andere mogelijkheden, zoals mooie steden bezoeken of andere bezienswaardigheden. U kunt hier ook uitdagende sporten beoefenen of tijdens het wandelen of fietsen de prachtige omgeving ontdekken

Een gezinsvakantie in Karinthië: genieten voor alle leeftijden

Een gezinsvakantie in Karinthië heeft alle ingrediënten om jong en oud van dag tot dag te vermaken. Er is altijd wel iets in de buurt van uw vakantiewoning te vinden wat de aandacht trekt. Op wandelgebied zijn er ook wandelingen waar de kinderen van zullen genieten, zoals: themawandelingen, belevenispaden of blotevoetenwegen. De ultieme beloning is natuurlijk die speeltuin boven op de berg. Maar ook onbeperkt genieten in het avonturenpark is leuk voor het hele gezin, net zoals de miniatuurwereld aan de Wörthersee en een ontmoeting met Heidi op het avonturenpad. Grote en kleine snelheidsmonsters kunnen zich uitleven op de rodelbaan die het hele jaar door geopend is en het is natuurlijk ook leuk om even te verdwalen in het reuzendoolhof van het natuurspeelpark. Tijdens uw vakantieverblijf in een accommodatie in Karinthië komen de kinderen echt niets te kort.

Een comfortabele accommodatie in een prachtige omgeving

Ook voor de volwassenen is het puur genieten tijdens een gezinsvakantie in Karinthië. Het begint al met de geur van het versgebakken brood op uw terras bij uw appartement of huisje. Lekker ontbijten met elkaar en daarna op pad om bezienswaardigheden te ontdekken. Of gewoon een dagje relaxen in de zon. Is de zon even niet aanwezig? Dan is het misschien een leuk idee om één van de vele grotten of mijnen te bezoeken. Of even terug gaan in de tijd en burchten en kastelen bezoeken. Wegduiken in de wereld van ridders en jonkvrouwen of de bijzondere architectuur bekijken. Ook de stad Klagenfurt am Wörthersee met zijn historische centrum is een aanrader. Net zoals de pittoreske dorpen Velden en Maria Wörth.

Het hele jaar door genieten van een gezinsvakantie in Karinthië

Tijdens een gezinsvakantie in Karinthië heeft u eigenlijk alles in de buurt wat u nodig heeft om er een heerlijke vakantie van te maken. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen charme. In de winter is het heerlijk om te genieten van de sneeuw. Sleetje rijden, skiën, langlaufen of gewoon sneeuwballen gooien. Maar ook in de andere maanden van het jaar is Karinthië een geweldige plek. Met de vele meren, de indrukwekkende bergen en een schitterende natuur heeft dit gebied alles in zich voor een heerlijke gezinsvakantie.

image-tag