Mijn voorkeuren
Gezinsvakantie aan het Gardameer, succes verzekerd - Casamundo base64Hash Gezinsvakantie aan het Gardameer, succes verzekerd - Casamundo

Gezinsvakantie aan het Gardameer, succes verzekerd

Gardameer
Om het even wanneer
Gasten
Een gezinsvakantieaan het Gardameer is een mooie manier om alle gezinsleden tevreden te houden. De omgeving is er prachtig, het meer biedt volop gelegenheid tot watersport en het eten en drinken zijn er top.
LEES VERDER »

Gezinsvakantie aan het Gardameer met een zwembad

32 m² Caravan
32 m² Caravan ∙ 7 gasten ∙ 3 slaapkamers
Peschiera del Garda, Verona, Italië
4,8 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 36 €
per nacht
70 m² Appartement
70 m² Appartement ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Aer, Tignale, Italië
4,4 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf 101 €
per nacht
Appartement
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Brenzone, Verona, Italië
4,2 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf 101 €
per nacht

Gezinsvakantie aan het Gardameer: huisdiervriendelijke vakantiehuisjes

40 m² Appartement
40 m² Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Oldesio, Tignale, Italië
4,5 / 5,0
"Zeer goed"
vanaf 75 €
per nacht
22 m² Huis
22 m² Huis ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sportsman-ceola, Bardolino, Italië
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 55 €
per nacht
70 m² Appartement
70 m² Appartement ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
Sirmione, Brescia, Italië
4,6 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 140 €
per nacht

Gezinsvakantie aan het Gardameer met een terras

140 m² Appartement
140 m² Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Desenzano del Garda, Brescia, Italië
5,0 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 292 €
per nacht
55 m² Appartement
55 m² Appartement ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
Sirmione, Brescia, Italië
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 77 €
per nacht
24 m² Appartement
24 m² Appartement ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Peschiera del Garda, Verona, Italië
4,9 / 5,0
"Uitstekend"
vanaf 50 €
per nacht

Gezinsvakantie aan het Gardameer

Daarbij heeft u de vrijheid van een comfortabele vakantiewoning, waardoor ook iedereen zijn eigen tempo kan bepalen. Het is tenslotte vakantie en ontspannen kan en mag. Er zijn zowel prachtige wandelroutes als fietsroutes in de buurt van uw appartement. Een sportieve fietsvakantie behoort dus zeker tot de mogelijkheden. De zomer is aangenaam warm in deze regio en in de lente en herfst zijn de temperaturen ideaal om wat extra activiteiten te ondernemen. De winter heeft een speciale charme die u zeker eens moet ervaren. Kortom: een gezinsvakantie aan het Gardameer is altijd en in ieder seizoen een goede keuze.

Een gezinsvakantie aan het Gardameer: de steden die u moet zien

Een gezinsvakantie aan het Gardameer is niet compleet zonder een bezoek aan een paar bijzondere steden. Ga bijvoorbeeld eens naar Sirmione. Hier vindt u het schitterende Rocca Scaligera, een eeuwenoude burcht die zowel voor kinderen als voor volwassenen zeer tot de verbeelding spreekt. Ook de grotten van Catullus uit de Romeinse tijd zijn een aanrader. Een ander schilderachtig plaatsje is Peschiera del Garda. Het is uitgeroepen tot een van de mooiste plaatsen van Italië en hoewel het niet groot is, zult u zich toch zeker vergapen aan de schitterende straatjes. Limone sul Garda is een vergelijkbaar pareltje aan de rand van het meer. Deze plaats is gelegen aan een steile rotswand en maakt daardoor meteen al indruk.

Watersporten in de buurt van uw accommodatie

Een vakantie aan de rand van het Gardameer is perfect om aan watersport te doen. In de buurt van uw huisje bent u volop in de gelegenheid om een kajak of zeilboot te huren bijvoorbeeld. Kies altijd voor een watersport waar het hele gezin blij mee is. Een zeilboot is dan bijvoorbeeld een goede keuze, omdat iedereen dan zijn steentje bij kan dragen. Natuurlijk kunt u ook voor een makkelijkere vorm gaan met een motorbootje.

Pasta, wijn en nog veel meer

Tijdens een gezinsvakantie aan het Gardameer hoeft het u niet aan lekker eten te ontbreken. Uw luxe vakantieverblijf heeft een compleet ingerichte keuken en overal zijn lekkere verse producten te koop. Wijn uit het gebied is bijzonderlijk smakelijk, denk eens aan een frisse witte wijn of een Bardolino die licht sprankelt. Natuurlijk kent de horeca hier ook een internationale keuken, maar de plaatselijke gerechten zijn zeker niet te versmaden. Het is verstandig om in een restaurant te vragen naar lokale gerechten, in veel gevallen zijn de standaard gerechten namelijk al afgestemd op wat men denkt dat de toerist wil en zult u maar weinig verschil merken met andere regio's. Dat zou jammer zijn, want het gebied staat bekend om de heerlijke hammen, kaas, olijven en prachtige olijfolie. Natuurlijk moet u de dagverse vis uit het meer proeven, voorzien van een heerlijk pittig sausje. Houdt u van koffie, dan zit u hier natuurlijk goed. Voor Italianen zijn er echter wel vaste gewoonten, na elf uur in de ochtend kan cappuccino echt niet meer. Als u het toch lekker vindt na het diner, zal men u dat als toerist vergeven.

Vakantiehuizen voor het gezin

Meer info
image-tag