Gezinsvakantie op de Canarische Eilanden, genieten met zijn allen - Casamundo base64Hash Gezinsvakantie op de Canarische Eilanden, genieten met zijn allen - Casamundo

Gezinsvakantie op de Canarische Eilanden, genieten met zijn allen

Canarische Eilanden
Om het even wanneer
Gasten
Canarische Eilanden
Om het even wanneer
Gasten
Een gezinsvakantie op de Canarische Eilanden betekent een lekker veelzijdige reis. Voor de jonge avonturiers valt er van alles te beleven en iedereen zal genieten van de prachtige natuur.
LEES VERDER »
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Tevreden klanten dankzij het eenvoudige boekingsproces
Uitgebreid persoonlijk advies
Uitgebreid persoonlijk advies
Groot aanbod en veilige boeking
Groot aanbod en veilige boeking

Gezinsvakantie op de Canarische Eilanden met wifi

Blijf verbonden op de Canarische Eilanden: ontdek vakantiewoningen met supersnel internet.

Villa  Haría
15 okt. - 22 okt.
€103 per nacht
Villa 140 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Haría, Lanzarote, Canarische Eilanden
Boek nu

Gezinsvakantie op de Canarische Eilanden

Bezoek de mooiste eilanden en vergeet vooral uw camera niet mee te nemen om alles vast te leggen tijdens deze reis. Een gezinsvakantie op de Canarische Eilanden is bijzonder veelzijdig, omdat de eilanden veel te bieden hebben. Natuurlijk is er zon, zee en strand in overvloed en wie daarvan houdt zal zich hier beslist thuis voelen. Vanuit uw vakantiehuisje moet u ook zeker de omgeving gaan verkennen. Er zijn 17 eilanden, waarvan

Actief bezig zijn tijdens de gezinsvakantie op de Canarische Eilanden

Alle eilanden kennen mooie routes en zijn zeer geschikt voor een sportieve wandelvakantie. In de buurt van uw vakantiewoning kunt u echter ook zwemmen, snorkelen en duiken in het helderblauwe water van de Atlantische Oceaan. Laat u zich altijd informeren over de stromingen wanneer u met de kinderen de zee in gaat. Verder kunt u aan verschillende vormen van watersport doen, zoals kajakken, surfen en zeilen.

Eilandhoppen vanuit uw comfortabele accommodatie

Als u tijdens uw verblijf in een appartement of huisje op de Canarische Eilanden de omgeving wilt verkennen, zijn er een paar eilanden die u zeker moet bezoeken. Op La Palma vindt u de vulkaan Teneguia. De laatste uitbarsting was in 1971. Nu sluimert de berg weer en de omgeving is heel geschikt voor een mooie wandeling. Tenerife is het grootste eiland en heeft de meeste inwoners. De hoogste berg van Spanje, El Teide, ligt hier en de natuur in dit gebied is rijk en bijna ongerept. Isla de Lobos is onbewoond. Op dit piepkleine eiland kunt u zich dus echt alleen op de wereld wanen. Houdt u van de ruige natuur en de oceaan die op de klippen beukt, dan is de Chinijo-archipel een bezoek waard. Het kleinste bewoonde eiland, La Graciosa, maakt ook deel uit van deze groep.

Lekker eten voor iedereen tijdens een gezinsvakantie op de Canarische Eilanden

Tijdens een gezinsvakantie op de Canarische Eilanden is lekker eten een belangrijk onderdeel van het vakantiegevoel. Overal zijn markten en kleine supermarkten waar u alles kunt kopen voor een heerlijke maaltijd in uw vakantieverblijf. Samen koken is ook een leuke ervaring. Buiten de deur eten is altijd een optie. Op deze eilanden is vis vaak een belangrijk onderdeel van het menu en vaak bepaalt de vangst van de dag welk vers gerecht er wordt gemaakt. Het proberen waard is pato de credo. Hier houden de 'canarios' echt van. Het betekent 'gebraden varkenspoot', maar in de meeste gevallen lijkt het op varkensfricandeau, omdat de botten zijn verwijderd. Empanade is een gerecht dat u mee kunt nemen om bijvoorbeeld als lunch te gebruiken tijdens een wandeltocht. Het is een soort pastei met een vulling van tonijn en tomatensaus. Ook andere vullingen zijn mogelijk, dus het is verstandig hiernaar te vragen.

Vakantiehuizen voor het gezin

Meer info
image-tag