Telefoon
-
gratis oproep
België

Vakantiepark Zwitserland

Verander zoekopdracht

Vakantiepark Zwitserland

Vakantiepark Zwitserland – Voor alle seizoenen geschikt

In Zwitserland kunt u het hele jaar terecht voor uw vakantie; een vakantiepark Zwitserland loont zich het hele jaar door. Fraaie natuur en mooie meren, die in de lente en zomermaanden een bron van vermaak vormen voor uw vakantie. Skiliefhebbers kunnen in Zwitserland profiteren van het bergachtige landschap dat het land rijk is. Daarnaast, beschikt Zwitserland ook nog over een aantal prachtige steden die bekendheid over de hele wereld genieten en zowel in de winter als de zomer een bezocht kunnen worden. Kies bij Casamundo het vakantiepark Zwitserland dat aan uw criteria voldoet voor uw vakantie in Zwitserland. Geen interesse in een vakantiepark dit jaar? Kijkt u dan eens bij de vakantiehuizen en vakantiewoningen in Zwitserland die Casamundo aanbiedt.

Een overvloed aan mogelijkheden in Zwitserland

Skiliefhebbers zullen in Zwitserland weinig vinden om over te klagen. De Matterhorn, is een wereldberoemde berg in de provincie Wallis. Deze berg is met zijn hoogte van 4478 meter niet de hoogste berg van het land, maar wel een van de bekendste en populairste skigebieden van Zwitserland. Een, met 338 kilometer aan pistes, ander groot skigebied wat zich in de provincie Wallis bevindt, is Les Quatre Vallées. Het grootste skigebied van Zwitserland is echter Sankt Moritz in Graubünden, met maar liefst 350 kilometer aan pistes.

Ook de natuurliefhebber zit goed met een vakantiepark in Zwitserland. De bergen van de Alpen zijn ook in de zomer een reden om naar Zwitserland te komen, voor prachtige en uitdagende wandel en fietstochten. Daarnaast kunnen ook de schitterende Zwitserse meren voor rustgevend vermaak zorgen. Het meer van Genève, het Bodenmeer en het meer van Neuchâtel zijn de drie grootste en bekendste meren van het land.

Tot slot, zit u in uw vakantiepark Zwitserland ook helemaal niet verkeerd als u van plan bent om steden te bezoeken. Bern is de hoofdstad van Zwitserland en heeft een zorgvuldig bewaard historisch stadscentrum. De grootste stad van het land is Bern echter niet, dat is Zürich, de levendige stad aan het water gelegen. De bekendste steden van het land, onder velen waarschijnlijk, zijn Basel en Genève. Deze twee steden staan ook bol van de culturele hoogtepunten en een bezoekje aan deze steden vanuit uw vakantiepark Zwitserland is dan ook zeker aan te bevelen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe