Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiepark Zweden

Een vakantiepark Zweden in een uitgestrekt landschap

Als u op zoek bent naar de ultieme rust tijdens uw vakantietijd moet u zonder meer in Scandinavië zijn. In dit dunbevolkte gebied wordt een groot deel van de oppervlakte in beslag genomen door een ongerepte natuur. De bevolking en attracties zijn geconcentreerd in de grote steden. Dit geldt dus ook voor de prachtige vakantieparken Zweden. Dat u er alle ruimte heeft om van de rust te genieten, blijkt wel uit het feit dat Zweden 11 maal groter is dan Nederland, maar slechts 9 miljoen inwoners heeft. Met een vakantiepark Zweden maakt u de keuze voor een heerlijke rustgevende vakantie!

Mooie Zweedse steden

Het overgrote deel van Zweden bestaat uit bossen, meren en natuurgebieden. Het is echter niet zo dat er helemaal geen leven in de brouwerij te vinden is. Met name in de zuidelijke gebieden liggen enkele fraaie, grote steden, waar u aan uw portie cultuur kunt komen. De vakantieparken Zweden in de buurt van Stockholm of Malmö bieden u mooie uitvluchten naar culturele en ontspannende hoogtepunten. De hoofdstad Stockholm bezit vele musea en paleizen. In het centrum kunt u prima een dagje shoppen of genieten van de uitgebreide keuken. In Malmö ligt een zeer mooie haven en is een directe treinverbinding met het Deense Kopenhagen te vinden.
Het, iets noordelijker gelegen, Uppsala is de beroemdste Zweedse studentenstad en herbergt een prachtige Universiteit met een interessante geschiedenis. Ook voor een actief dagje in de stad is een vakantiepark Zweden dus prima geschikt.

Vakantieparken Zweden in de natuur

Hoe meer u naar het noorden van Zweden trekt, hoe meer de natuur de overhand neemt. Het immense gebied wordt in Zweden Dalarna genoemd. In het oosten is het landschap nog vrij vlak en glooiiend. In de groene valleien zijn prachtige wandelroutes te vinden, die u door bossen, langs velden en richting de meren en de Oostzee voeren.
Zodra u meer richting het westen gaat, zult u merken dat het landschap langzaam de hoogte ingaat. Op de grens met Noorwegen bevinden zich de Scandinavische Hooglanden, waarvan het hoogste punt op meer dan 2.000 meter hoogte ligt. Een bungalowpark Zweden in deze omgeving is ideaal voor de geoefende wandelaar, die dit gebergte wil trotseren.

Een alternatieve, maar zeer bijzondere vakantie is een verblijf op een van de Zweedse eilanden. Hier speelt genot aan het water een grote rol. Huur een bootje en bekijk Zweden eens van een hele andere kant. Op het eiland Gotland is de stad Visby gelegen, dat bekend staat als een toeristische trekpleister. Ook een vakantiepark Zweden op een eiland is absoluut aan te bevelen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!